|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
starsze galanty |
Autor |
Wiadomość |
blazejek761 [Usunięty]
|
Wysłany: 20-11-2006, 00:37 starsze galanty
|
|
|
Hej mam 2 galanty z 1981 r. Chetnie bym sie ich pozbył. Jeden to diesel 2.3 jest raczej nie zdolny do jazdy ma jedynie w miare dobry silnik który mozna by do czegos jeszcze użyc. A drugi to benzynaik 2.0 turbo ECI ten z kolei jest w miare w dobrym stanie(jak na swoj wiek) ma bardzo ciekawy silnik ktory jest juz na wtrysku jak na swoje lata to jest dosc nowoczesny ma w maire dobre wyposazenie. Nie ukrywam ze trzeba do niego dołozyc.Dokładne zdjecia moge wysłac na emaila kwota jak mne interesuje jest naprawde niska. Jesli ktos sie zna na tych samochodach to polecam w szczegolnosci benzyniaka. Kontak ze mna to gg:8338461 i email: bblazejp@gmail.com POZDRAWIAM |
|
|
|
 |
kamilek
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.4 A/T '87
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 44 razy Dołączył: 15 Kwi 2006 Posty: 1107 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 20-11-2006, 16:53
|
|
|
Witaj na forum! Tak z czystej ciekawości zapytam: dlaczego chcesz się ich pozbyć? Czy coś z nimi nie tak? |
|
|
|
 |
blazejek761 [Usunięty]
|
Wysłany: 22-11-2006, 10:56
|
|
|
Poprostu jestem studentem i samochod nie jest mi teraz potrzebny.Stoja u mnie na placu i tylko korozja ich zjada. |
|
|
|
 |
|
|