|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 17-10-2009, 21:24 |
prosze o porade |
Autor |
Wiadomość |
aras232
Nowy Forumowicz
Auto: narazie mazda 626
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-05-2009, 22:34 prosze o porade
|
|
|
witam jestem nowy na tym forum i mam dowas pytanie co sądzicie o tym autku
http://moto.allegro.pl/it..._16v_1999r.html
jest to amerykańska wersia i po dzwonie tak powiedział mi koleś jak doniego dzwoniłem zastanawia mnie cena i jeszcze jedno czy części są dostempne bardzo prosze o opinie |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14370 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 20-05-2009, 23:40
|
|
|
Odpuść sobie wersję amerykańską. Czasem z częściami do europejczyków jest problem, a z amerykańcami to już w ogóle...
Niestety te auta mają tylko troszkę design do naszych miśków, poza tym różnią się znacznie. Nawet zawieszenie jest inne. Czasem trafiają się zapytania o części na naszym forum, ludzie szukają bezskutecznie po serwisach.
Niezależnie od stanu, osobiście nie wziąłbym tego auta. Cena może i kusząca, ale nie warta tych nerwów które możesz stracić... |
|
|
|
 |
aras232
Nowy Forumowicz
Auto: narazie mazda 626
|
Wysłany: 21-05-2009, 00:40
|
|
|
wielkie dzięki bo miałem jechać i go oglądać a tak narazie zostane przy swoim autku jeszcze raz wielkie dzieki i pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|