Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
21-03-2007, 01:40
[CAxA] bezpieczniki
Autor Wiadomość
ratajeq 
Mitsumaniak

Auto: A4 B5 2.5 Q
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-10-2006, 13:30   [CAxA] bezpieczniki

Otóż gdzieś na forum znalazłem rozrysowane bezpieczniki w kabinie samochodu, ale ten schemat nie odpowiada mojemu ... i mam problem, bo kilka styków jest pustych, a moze powinny tam byc bezpieczniki, moze mam ABSa a nie wiem :P albo cos jeszcze ciekawszego ;P .... a na slepo nie bede kladl bezpiecznikow bo albo sie beda palic jeden za drugim, albo spale cos, co moglo dzialac ...
wiec zalaczam 2 zdjecia panelu bezpiecznikow, niestety gdy kupilem brak bylo przykrywki na skrzynke i nie wiem ktory od czego i jaki amperomierz ... jesli ktos mialby dokladnie ten schemat to prosze o pomoc :)

Ostatnio zmieniony przez karolgt 23-08-2009, 22:50, w całości zmieniany 2 razy  

nippo
[Usunięty]

Wysłany: 08-10-2006, 14:14   

no i wracamy do wersji wyposazenia...pierwsze co mi przychodzi na mysl:

elektryczny dach, szyby, lusterka, podgrzewane lusterka, fotele, spryskiwacze swiatel, abs..

jak masz abs to zobacz czy masz pompe pod maska, takie pudlo z metalowymi wezykami...

to, ze masz tyle miejsca na bezpieczniki nie znaczy ze one tam musza byc...to tak jak z predkosciomierzem, myslisz, ze polecisz 240km/h? :)

ratajeq 
Mitsumaniak

Wysłany: 08-10-2006, 21:23   

wiem ... ale skoro są styki, to może faktycznie coś tam było ... dlatego chciałbym jakis schemat tych bezpieczników

wichura1 
moderator mitsumaniak
download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Wysłany: 08-10-2006, 22:07   

Jutro OK ?

[ Dodano: 09-10-2006, 12:33 ]

[ Dodano: 09-10-2006, 19:30 ]

Ostatnio zmieniony przez wichura1 17-10-2006, 11:28, w całości zmieniany 1 raz  

ratajeq 
Mitsumaniak

Wysłany: 10-10-2006, 22:29   

no wlasnie ... ale na tej puszce jest rozrysowane ich troche mniej niz jest to u mnie ... i to jest wlasnie ten problem, z ktorym sie zglosilem ... :P chyba ze mam poprostui ominac np. ostatni rzad od dolu ... ale pewnosci nie ma :/

wichura1 
moderator mitsumaniak
download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Wysłany: 12-10-2006, 08:28   

Niestety nie mam dostępu do żadnego Protona.

[ Dodano: 12-10-2006, 09:10 ]
Niestety nie mam dostępu do żadnego Protona. Chyba że ktoś zrobi fotkę skrzynki z CJO, albo CK1. Protony były produkowane po zakończeniu produkcji CAO i CB1, może Mitsubishi dało licencje na nowsze wersje okablowania.

dzino3
[Usunięty]

Wysłany: 16-12-2006, 20:31   Re: bezpieczniki

ratajeq napisał/a:
Otóż gdzieś na forum znalazłem rozrysowane bezpieczniki w kabinie samochodu, ale ten schemat nie odpowiada mojemu ... i mam problem, bo kilka styków jest pustych, a moze powinny tam byc bezpieczniki, moze mam ABSa a nie wiem :P albo cos jeszcze ciekawszego ;P .... a na slepo nie bede kladl bezpiecznikow bo albo sie beda palic jeden za drugim, albo spale cos, co moglo dzialac ...
wiec zalaczam 2 zdjecia panelu bezpiecznikow, niestety gdy kupilem brak bylo przykrywki na skrzynke i nie wiem ktory od czego i jaki amperomierz ... jesli ktos mialby dokladnie ten schemat to prosze o pomoc :)

Obrazek Obrazek
czesc ja mam protona 313 4g13p 98 r chcesz cos wiedziec o nim to pytaj zapraszam

rafamalk
[Usunięty]

Wysłany: 01-09-2007, 20:38   

Sprawdziłem kilka razy - który z bezpieczników odpowiada za elektryczne lusterka i podświetlanie deski rozdzielczej oraz panelu?

Venom Anubis 
Nowy Forumowicz

Auto: Colt GLXi 1.6 16V CA4A 1993
Wysłany: 05-08-2009, 19:12   

Witam wszystkich przykleje sie juz do tego tematu . Otóż mam takie pytanie , wyczysciłem ostatnio pokrywe pod bezpieczniki i wyglada tak samo jak wyzej na zdjeciach . Zauważyłem ze posiadam gniazdo od Abs ale nie ma bezpiecznika . Czy jest to mozliwe ze mam abs , choc w innym poscie przeczytałem ze powinna znajdowac sie jakas Pompa . Jesli tak to gdzie ona sie znajduje . Za pomoc dziekuje .

Odpowiedz do tematu