|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] Czujnik temperatury zewnętrznej |
Autor |
Wiadomość |
romulus [Usunięty]
|
Wysłany: 21-03-2008, 15:43 [Cari 1.8 GDI] Czujnik temperatury zewnętrznej
|
|
|
Witam wszystkich klubowiczów, jestem posiadaczem cari 1,8 gdi/2003-autko spisuje się fantastycznie. Jednak mam "mały" problem, chciałbym prośić o pomoc. Kupiłem nowy czujnik temp. zewnętrznej i nie wiem, w którym miejscu mam go zamontować, gdyż przewód z pozostałością po starym czujniku leży pod chłodnicą. Proszę o podpowiedź /zdjęcie mile widziane/ za co z góry dzięki. Jednocześnie życzę wszystkim klubowiczom i ich rodzinom zdrowych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy, smacznego jajka oraz bogatego zajączka - romulus |
|
|
|
 |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 30 razy Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 2834 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 21-03-2008, 22:38
|
|
|
Hymm u mnie np. jest zamonotowany dokładnie przed chłodnicą ale słyszałem że niektórzy mieli jakiś wiszący kabelek pod maską i to właśnie była instalacja do czujnika. Skoro masz kabel przy chłodnicy to pewnie jest tak sam jak u mnie. Nie wiem dokładnie do czego jest tam monotowany bo się nie przyglądałem. |
_________________ Carisma 1,8 GDI Honda Accord VII 2.0 |
|
|
|
 |
|
|