|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wymiana filtra paliwa w DID |
Autor |
Wiadomość |
tiger1010
Forumowicz
Auto: CARISMA 1.9 DI-D 2003r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-11-2009, 23:23 Wymiana filtra paliwa w DID
|
|
|
Witam! Chcialbym wymienic filtr paliwa w DID. Czy jestem w stanie zrobic to sam?
Jesli tak to prosze o opisanie jak to zrobic i jak odpowiatrzyc uklad paliwowy. Dzieki. |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 19-11-2009, 23:41
|
|
|
Temat był juz poruszany >>TUTAJ<< |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
tiger1010
Forumowicz
Auto: CARISMA 1.9 DI-D 2003r.
|
Wysłany: 21-11-2009, 16:41
|
|
|
Tak, temat był poruszany faktycznie i czytalem go, ale bardziej dotyczył on silnika TD niz DID. Mam też pytanie jak się wogóle do tego filtra dostać? Czy jak odkręce skrzynkę bezpieczników to sie do niego dostanę? Pytam bo nie jestem mechanikiem a chcialbym to zrobić... |
|
|
|
 |
spooner [Usunięty]
|
Wysłany: 28-11-2009, 21:58
|
|
|
gdy odkrecisz skrzynke bezpiecznikow to sie dostaniesz, bedziesz musial odkrecic tylko jedna srubke na torxa mocujaca pokrywe filtra i wymienic sam filtr, po wymianie i skreceniu wszystkiego do kupy nie zapomnij odpowietrzyc ukladu przy filtrze bedzie pompa taka mala gruszka musisz ja kilka razy nacisnac, bedziesz czul kiedys uklad sie odpowietrzy i wtedy mozesz zapalic autko |
|
|
|
 |
|
|