Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[Cari 1.8] głośniki przednie
Autor Wiadomość
PACEK
[Usunięty]

Wysłany: 24-12-2007, 11:40   [Cari 1.8] głośniki przednie

witam.. posiadam carisme i mam problem..chce wymienić głośniki przednie na nowe..w sklepie powiedziano mi,ze tam pasują 10, które muszą być oryginalne ponieważ inne nie pasują?
czy to prawda czy ktoś nie miał pojęcia o czym mówił...
proszę o rade..nie wiem czy dobrze pisze bo jestem nowy...

ohyda666 
Forumowicz
ohyda

Auto: Carisma 1.8 GDI '98
Wysłany: 24-12-2007, 13:17   

To zależy czy masz Cari z przed liftingu czy po. Jeżeli chodzi o tą po to nie wiem a jeżeli tą z przed to na 100% 10'" bo sam wymieniałem (jeżeli masz głośniki w drzwiach to masz po lifcie a jak w desce rozdzielczej na wysokości kolan to z przed liftu). POZDRO

PACEK
[Usunięty]

Wysłany: 24-12-2007, 13:51   

mam na wysokości kolan..dzięki za pomoc..wesołych świąt.

ohyda666 
Forumowicz
ohyda

Auto: Carisma 1.8 GDI '98
Wysłany: 24-12-2007, 14:48   

Tylko jeszcze mam taką mała uwagę. Bo jak kupisz głośniki to masz mocowanie na 4 śrubki a w aucie masz na 2 więc musisz po prostu je podgiąć lub ułamać, myślę że sie połapiesz bo to nic trudnego, piszę tylko dlatego żebyś się nie wystraszył :P POZDRO i Wesołych Świąt !!!!!

Brikston 
Forumowicz

Auto: Carisma 2001 1.8 GDI Avance
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 25-12-2007, 14:14   

PACEK napisał/a:

Tylko jeszcze mam taką mała uwagę. Bo jak kupisz głośniki to masz mocowanie na 4 śrubki a w aucie masz na 2 więc musisz po prostu je podgiąć lub ułamać, myślę że sie połapiesz bo to nic trudnego, piszę tylko dlatego żebyś się nie wystraszył POZDRO i Wesołych Świąt !!!!!

Ja tez cos poradze... najlepiej kupic 16tki i wsadzic je w drzwi... fakt... trzeba bedzie wiercic dziure ale jakosc duuzo lepsza!!
ja polecam

Pozdrawiam

major 
Mitsumaniak
Major

Auto: carisma 1.6, galant 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 25-12-2007, 15:00   

Brikston bardzo dobrze Ci radzi :D sam tak zrobiłemi dzwiek jest nieporównywalny. Jest kilka wątków na ten temat w dziale car audio :)

Odpowiedz do tematu