|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
schemat instalacji elektrycznej L200 r98 |
Autor |
Wiadomość |
gobet
Nowy Forumowicz Mariusz
Auto: mitsubishi l200 r.98
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-02-2014, 09:39 schemat instalacji elektrycznej L200 r98
|
|
|
Witam , poszukuje instalacji elektrycznej do Mitsubishi L200 r.98 . jakby ktoś mógł wysłać na email gobet@wp.pl , lub powiedział gdzie mogę w internecie znaleźć , bo już trzeci dzień szukam i nic. pozdrawiam |
_________________ Mariusz |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 20989 Skąd: Częstochowa
|
|
|
|
 |
figi
Forumowicz
Auto: Colt CC4A
Pomógł: 4 razy Dołączył: 23 Paź 2012 Posty: 42 Skąd: Piaseczno
|
Wysłany: 05-02-2014, 13:34
|
|
|
Mają np. tutaj:
http://www.autorepairmanu...g-diagram-1091/
ale "kosztuje" 150 punktów, za zarejestrowanie się tam masz 50, za urodziny 100 więc przy odrobinie szczescia mozesz miec za darmo
Pozdr
FiGi |
|
|
|
 |
Morpho
Nowy Forumowicz

Auto: L200 2.5TD 4WD 1997 (K74T)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Wrz 2010 Posty: 6 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki / Drezdenko
|
Wysłany: 13-10-2014, 15:11
|
|
|
Podana przez Ciebie stronka to wielka lipa, to są w zasadzie tylko diagramy do przednich lamp.
Również poszukuję jakiegoś manuala ze schematem instalacji elektrycznej, przebiegiem wiązek i wtyczkami.
Szczególnie interesuje mnie gdzie jest wiązka do zasilania kompresora blokady tylnego dyfra oraz wiązka czujnika blokady.
Mój Misiu nie ma takowego mostu i zastanawiam się czy dużo przeróbek będzie przy przełożeniu mostu z innego. (ARB mnie nie interesuje, gdyż mam już most z blokadą zakupiony niejako w pakiecie przy okazji naprawy blacharki).
Jedyne co ciekawego wyszperałem w necie to taka stronka:
http://epc-manuals.com/mi...-service-manual
ale życzą sobie 30$ za kota w worku, a najbardziej zależy mi na "electrical wiring diagrams", reszta zbędna w szczególności workshop manual, który jest w dziale download tegoż forum. Wygląda to tak (sądząc po numeracji stron) że elektryka jest częścią workshop manual, bo workshop zaczyna się działem 00 a potem jest dopiero 11. A elektryka na obrazu ma numer działu 02.
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, proszony o pomoc.
Pozdrowki
[ Dodano: 10-01-2015, 22:38 ]
gobet, nadal poszukujesz instrukcji do elektryki L200? Bo właśnie dziś wyszperałem takowe po długich poszukiwaniach w necie.
Gdyby ktoś potrzebował to niech daje znać, bo zdobyłem "Workshop Manual - Elecrtical Wiring" dla L200 z 1997 i wznowienia z 1998, 2001 i 2002 w PDF. Razem 25.6 MB.
Napisałem już do moderatora żeby to wrzucić do Download'u i czekam na odpowiedź, bo niestety tylko moderator może zamieszczać tam posty. |
|
|
|
 |
andrzejandrzej
Nowy Forumowicz
Auto: l200
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 16-10-2015, 21:30
|
|
|
Witam wszystkich serdecznie,
to mój pierwszy post na froum
Morpho czy zechciałbyś się podzielić schematem ponieważ również szukam a nie mogę znaleźć w necie. dokładnie chodzi mi o centralny zamek.
edit:
Znalazłem na forum |
|
|
|
 |
|
|