|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS 1.6] Zablokowana szyba pasażera |
Autor |
Wiadomość |
Parkurek
Nowy Forumowicz
Auto: Space Star
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-09-2013, 11:35 [MSS 1.6] Zablokowana szyba pasażera
|
|
|
Witam,
Od zakupu mam zablokowaną szybę pasażera. Sterowanie tej szyby z poziomu kierowcy oraz pasażera raczej działa. W czasie próby opuszczenia słychać odgłos dochodzący chyba z silniczka lub przekaźnika. Starałem się zobaczyć samemu co to może być ale silniczek jest umiejscowiony w dość trudnym miejscu. Zastanawiałem się czy go nie wymontować, ale jakby szyba przez to spadła bądź opuściła się to później nie wiem czy ją zdołam zamknąć. Może ktoś miał już podobny problem. |
|
|
|
 |
Macenty
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Space Star 1,8 GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-09-2013, 22:01 Re: Zablokowana szyba pasażera
|
|
|
Parkurek napisał/a: | Witam,
Od zakupu mam zablokowaną szybę pasażera. Sterowanie tej szyby z poziomu kierowcy oraz pasażera raczej działa. W czasie próby opuszczenia słychać odgłos dochodzący chyba z silniczka lub przekaźnika. Starałem się zobaczyć samemu co to może być ale silniczek jest umiejscowiony w dość trudnym miejscu. Zastanawiałem się czy go nie wymontować, ale jakby szyba przez to spadła bądź opuściła się to później nie wiem czy ją zdołam zamknąć. Może ktoś miał już podobny problem. |
Hej !
Radzę zająć się tematem przez zimą bo miałem problem z podnoszeniem szyb w zimie (-10C) mało fajny moment, mechanik, który naprawiał powiedział, że silnik ok ale prowadnice szyb zrobione są z dość delikatnej blachy i się zacinają. Przesmarował wstawił mechaniczna blokadę żeby nie spadała poniżej drzwi i jest ok.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|