|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zaślepki piasty(?) - stalowe felgi |
Autor |
Wiadomość |
qbota
Forumowicz

Auto: OII 2.4 CVT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 29 Sty 2012 Posty: 140 Skąd: Czerniejewo
|
Wysłany: 28-11-2013, 15:07 Zaślepki piasty(?) - stalowe felgi
|
|
|
Witam,
Zdjąłem oryginalne aluminiowe 18" i założyłem 16" stalówki z zimówkami. Auto czarne, felgi czarne, opony czarne, połyskujące śruby od alusów... nawet fajnie to wygląda. Tylko środek koła wygląda paskudnie. Widać "wnętrzności" piasty/łożyska czy jak tam fachowo ta część się nazywa. Szukałem na allegro i tutaj ale nie znalazłem info o zaślepkach na to coś (średnica zewn 72mm). Temat tym ciekawszy, że na przednich kołach konstrukcja piasty wychodzi na zewnątrz, czyli płaska zaślepka nie będzie pasować.
Czy jest jakieś znane rozwiązanie tej kwestii oprócz założenia kołpaków? |
|
|
|
 |
Roadrunner-r1
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer 1.6 +lpg
|
Wysłany: 21-11-2014, 23:33
|
|
|
Mam tak samo jak u Ciebie... kapsle ratują wygląd |
|
|
|
 |
Domi
Nowy Forumowicz
Auto: Colt Cj1A
|
Wysłany: 31-10-2016, 17:04
|
|
|
Tez szukam takiego dekla do zaloniecia tej piasty, znalezliscie rozwiazanie? U mnie kolpaki nie wchodza w gre Bo felgi po renowacji I malowaniu szkoda zaslaniac. |
|
|
|
 |
|
|