|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2,5 V6 Avance 2002 Zduńska Wola, prośba o |
Autor |
Wiadomość |
yak
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant 2.5 V6 '00
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-05-2013, 17:44 [EAx 97-04] Galant 2,5 V6 Avance 2002 Zduńska Wola, prośba o
|
|
|
Proszę o opinie o tym galancie lub sprzedawcy, bo mam wrażenie że już podobnie wyglądające aukcje widziałem, chociaż mogę się mylić...
Cytat: | DO SPRZEDANIA ŚLICZNY MITSUBISHI GALANT
W WERSJI AVANCE
2.5 V6 160 KM Z 2002R !!!
Galant świeżo sprowadzony z Niemiec bezpośrednio z prywatnych rąk.
TYLKO 1 WŁAŚCICIEL W NIEMCZECH!!!
Stan techniczny samochodu jest idealny. Silnik suchy, bez wycieków pracuje równo i cicho jak na V6 przystało.
Zawieszenie bez najmniejszego luzu, autko jest sztywne i bardzo dobrze się prowadzi. Wnętrze auta jest bardzo dobrze zachowane, brak połamanych plastików, przetarć czy plam itd. Powłoka lakieru wygląda ślicznie!!!
PRZEBIEG 233 tys. km w 100% oryginalny!!!
PRZEBIEG DOBRZE UDOKUMENTOWANY!!!
SAMOCHÓD SERWISOWANY DO SAMEGO KOŃCA!!!
MOŻLIWOŚĆ SPRAWDZENIA ORYGINALNOŚCI PRZEBIEGU W ASO!!!
Mitsubishi wyposażone jest w benzynowy silnik o pojemności 2.5 V6. Dzięki wysokiemu momentowi obrotowemu oraz mocy 160 KM
Galant zapewnia doskonałe osiągi i dostarcza dużo frajdy z jazdy.
Komfortowa limuzyna ze sportowym zacięciem!!!
W wyposażeniu znajduję się między innymi:
- klimatronic – 100% sprawny,
- aluminiowe felgi 17” z szerokim rantem,
- tempomat,
- zegary HIGH CONTRAST,
- skórzana tapicerka,
- podgrzewane fotele,
- parktronic,
- 4x elektryczne szyby,
- elektryczne lusterka,
- elektrycznie składane lusterka,
- centralny zamek z pilota,
- 2 x podłokietnik,
- halogeny przeciwmgłowe,
- wspomaganie kierownicy,
- poduszki powietrzne,
- system ABS,
- imobilizer,
+ wiele innych...
Możliwość zakupu po sprawdzeniu na stacji diagnostycznej lub w dowolnym punkcie obsługi pojazdów!!!
Możliwość powrotu samochodem na kołach (30 dni ubezpieczenia - 55 zł)
Avance robi niesamowite wrażenie!!!
Zapraszam do obejrzenia na żywo i na jazdę próbną!!!
Samochód do obejrzenia w Zduńskiej Woli (łódzkie).
KONTAKT: 727 679 186
Cena: 15 450 (do negocjacji) + opłaty |
link do aukcji http://allegro.pl/sliczny...3269038945.html |
|
|
|
 |
Sycior
Mitsumaniak

Auto: Galant EA5A & Fiat Fiorino
Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Sty 2013 Posty: 152 Skąd: Kobyłka
|
Wysłany: 23-05-2013, 18:23
|
|
|
Tradycyjnie brak fotek komory silnika. Poproś o to Tak na fotkach wygląda bardzo ładnie, aczkolwiek może został odpicowany na sprzedaż Co mi się rzuciło w oczy to wydaje mi się że tylny zderzak jest w innym kolorze niż reszta, ale może moje oczy mnie mylą ;p |
_________________ Obczaj "Kalinkę" |
|
|
|
 |
Bartekkita
Mitsumaniak
Auto: Galant 2.5 V6 kombi
Pomógł: 16 razy Dołączył: 12 Lut 2013 Posty: 1190 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 24-05-2013, 10:29
|
|
|
to ze tylni zderzak ma inny odcień na zdjęciach niż reszta to w zasadzie standard jeżeli chodzi o srebrne kombi, w sedanie nie wiem, ale pewnie ta sama zasada.
co do zdjęć to poproś jeszcze o podłogę bagażnika najlepiej z wyjętym kołem zapasowym. Niestety jak zwykle tysiąc zdjęć większość nic nie wnoszących, bo albo pod kątem, albo do góry nogami szkoda, że jeszcze dla bajeru negatywów nie wrzucają Nigdy tego nie mogłem zrozumieć skoro nie problem wrzucić tyle zdjęć i jest handlarzem to zna się na rzeczy i wie czego kupujący oczekuje od aukcji, to co za problem wrzucić od razu takie fotki? Odpowiedź nasuwa się jedna. |
_________________ Jest:
Citroen C4 Coupe VTS 2.0 177KM - Ryszard, 2017 - ???
Paulinowy - Saab 93 1.8t 01.2014r. - ???
Był:
Misiek - Galant, 1999 kombi, Avance, Nardi Torino. 05.2013 - 01.2018 |
|
|
|
 |
Sycior
Mitsumaniak

Auto: Galant EA5A & Fiat Fiorino
Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Sty 2013 Posty: 152 Skąd: Kobyłka
|
Wysłany: 24-05-2013, 17:46
|
|
|
Rzadko widziałem na srebrnym sedanie inny odcień zderzaka. Ano właśnie, dlatego najlepiej samemu pojechać i się przyjrzeć. I przedmówca ma rację fotkę podłogi bagażnika. Przy innym odcieniu zderzaka wręcz koniecznie o to poproś. Może po prostu zmienił/przemalował zderzak bo był puknięty/przerysowany, a może coś tam grubszego się wydarzyło? |
_________________ Obczaj "Kalinkę" |
|
|
|
 |
Cacper
Mitsumaniak
Auto: Gal 2.5 V6 & Lancer 1.6
Pomógł: 3 razy Dołączył: 19 Sty 2010 Posty: 112 Skąd: Olsztyn
|
Wysłany: 24-05-2013, 18:44
|
|
|
Felgi nie wyglądają na 17" (ale to jest mało istotne), w ASO mitsubishi w Polsce nie da się sprawdzić przebiegu auta, odbieram tę informację jako mydlenie oczu. |
_________________ Cacper |
|
|
|
 |
krzychuzzz
Mitsumaniak

Auto: 500E
Pomógł: 4 razy Dołączył: 15 Sty 2012 Posty: 406 Skąd: Płock
|
Wysłany: 24-05-2013, 21:01
|
|
|
Cacper napisał/a: | Felgi nie wyglądają na 17" |
Weż pod uwagę to że auto stoi na standardowym zawieszeniu więc felga tym bardziej taki wzór "ginie" .
Ja kupiłem swojego Galanta od tego sprzedającego i złego słowa powiedzieć nie mogę. Nic nie ukrywa, auto możecie ciągać po stacjach diagnostycznych serwisach mechanikach, nie ma z tym żadnego problemu. Mówi wprost co jest do zrobienia i co było robione bez tekstów typu " Panie to dobry wóz, Niemiec płakał jak sprzedawał" |
_________________ 02924/KMM |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 24-05-2013, 21:23
|
|
|
Bartekkita napisał/a: | to ze tylni zderzak ma inny odcień na zdjęciach niż reszta to w zasadzie standard jeżeli chodzi o srebrne kombi, w sedanie nie wiem, ale pewnie ta sama zasada |
Inny odcień zderzaka to norma w Galantach EA.
Prawe tylne nadkole odcina się od reszty. Przyjrzyj się temu.
Ogólnie to ładnie na zdjęciach wygląda |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
|
|