|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Mitsubishi Galant 2.0 manual Zduńska Wola |
Autor |
Wiadomość |
emzet
Forumowicz
Auto: EA5A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 20 Lip 2008 Posty: 197 Skąd: Ostrzeszów
|
Wysłany: 19-10-2013, 14:11 [EAx 97-04] Mitsubishi Galant 2.0 manual Zduńska Wola
|
|
|
Prosze o ocene, sugestie i Wasze spostrzeżenia.
Mitsubishi Galant VI, Sedan / Limuzyna
Rocznik:
2002
Przebieg:
98 000 km
Rodzaj paliwa:
benzyna
Silnik:
1997 cm³ (Moc 133 KM / 98 kW)
Skrzynia biegów:
manualna
Liczba drzwi:
4/5
Status pojazdu:
sprowadzony / nieopłacony
Kraj aktualnej rejestracji:
Niemcy
Dodatkowe informacje
Cechy zewnętrzne:
alufelgi, światła przeciwmgłowe
Bezpieczeństwo:
ABS, poduszki powietrzne, immobiliser
Komfort:
el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, radio, wspomaganie kierownicy, komputer, tapicerka welurowa
Historia:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu
Autko świeżo sprowadzona z Niemiec od prywatnego właściciela. Stan zarówno wizualny jak i techniczny BARDZO DOBRY ! Wnętrze auta oraz powłoka lakieru wyglądają, bardzo dobrze. Zawieszenie, Silnik i Skrzynia biegów w stanie idealnym.
Auto serwisowane w autoryzowanym serwisie MITSUBISHI, tak więc przez bardzo długi okres autko nie wymaga najmniejszego wkładu finansowego. Wszystkie serwisy udokumentowane są książką serwisową. Przebieg 98 tyś. Istnieje również możliwość sprawdzenia oryginalności przebiegu w ASO po numerze nadwozia VIN. W aucie założone gwintowane zawieszenie.
POLECAM I ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA TEL 531 784 711. Więcej zdjęć na e-mail.
link:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C30889905.html |
_________________ Gdyby opracować sposób pozyskiwania energii z ludzkiej głupoty, Polska stałaby się światowym mocarstwem energetycznym. |
|
|
|
 |
arturj123
Forumowicz

Auto: A3 1.8T 200KM
Pomógł: 13 razy Dołączył: 06 Wrz 2009 Posty: 1299 Skąd: Toruń
|
Wysłany: 19-10-2013, 19:42
|
|
|
Zderzak nie powinien być już poliftowy? To samo zegary czy nie powinny być HC?
Trochę uboga wersja - brak klimatronica
"W aucie założone gwintowane zawieszenie" hmmmm |
|
|
|
 |
emzet
Forumowicz
|
Wysłany: 19-10-2013, 20:07
|
|
|
arturj123 napisał/a: | Zderzak nie powinien być już poliftowy? |
To jak powinien wyglądac poliftowy zderzak w przypadku tej sztuki? Mysłałem, ze zderzak jest ok...... A co do braku zegarów HC to już sam nie wiem co mam o tym myslec |
_________________ Gdyby opracować sposób pozyskiwania energii z ludzkiej głupoty, Polska stałaby się światowym mocarstwem energetycznym. |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 20-10-2013, 06:41
|
|
|
Wydaje mi się, że w tym roczniku powinny być inne progi, malowane już pod kolor nadwozia, tylna klapa ma wgniotke, lewa tylna lampa nie do końca trzyma linie z klapą, albo klapa nie jest domknięta, jednakże z prawej strony jest o wiele lepiej, dodatkowo z lewej klapa też tak jakby nie do końca zgrywała się z botnikiem, zdjęcie auta tej barwy w takich warunkach zrobione, że cięzko dopatrzeć się właściwych rzeczy. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
carbon11
Mitsumaniak

Auto: Avance 02 / IS250 /Acc Type S
Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Mar 2009 Posty: 234 Skąd: Zduńska Wola
|
Wysłany: 20-10-2013, 17:49
|
|
|
To jest wersja Comfort więc wszystko się zgadza brak hc ,klimatronica progów w kolorze ogólnie bida ,co do reszty się nie wypowiem . |
|
|
|
 |
emzet
Forumowicz
|
Wysłany: 20-10-2013, 21:46
|
|
|
Gal kupiony z zewnatrz do poprawek, walony był w prawy tył ale nie ma tragedii na 99% ma realny przebieg 96 tys. Kiera szorstka, nie wytarta, to samo lewarek zmiany biegów, pedały miesiste, nic nie wytarte, wnetrze jak nowe, mechanicznie Gal bez zarzutów, tylko poprawki lakiernicze. Zawieszenie miód malina Mam nadzieje, że bedzie dobrze służył Teraz juz wiem, że Zdunska Wola to zagłębie handlarzy specjalizujacych sie w Galantach, miałem dzis okazje obejrzec 5 szt Złego słowa w sumie nie moge o tych ludziach powiedziec. |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 20-10-2013, 21:47
|
|
|
emzet, no to zadowolenia z nabytku |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
|
|