Mitsubishi Elbetreffen 2012 |
Autor |
Wiadomość |
MFF_K
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant EA0
Kraj/Country: Germany
|
Wysłany: 03-09-2011, 07:39 Mitsubishi Elbetreffen 2012
|
|
|
Mitsubishi Elbetreffen 2012
Po zaskakująco wcześnie ogłoszenie sequel na nadchodzący rok w 2011 spotkanie, teraz następuje oficjalne ogłoszenie dziś zespołu organizacyjnego, który obecnie jest już zabiera ze sobą powoli. Powierzchnia robocza organizmu zmienił trochę tutaj na forum i również na stronie internetowej ET istnieją obecnie i w przyszłości kilka nowych funkcji, które, jako użytkowników tych usług informacyjnych są trochę bardziej przyjemne i łatwiejsze.
Najważniejsze jest to, większość z was, ale prawdopodobnie daty w nadchodzącym roku. Rada miejska zatwierdziła już nasz wniosek powoływania i wygląda tak jak wielu z was w sprawie kontynuacji imprezy.
Data na następny rok:
15 - 17 Czerwiec 2012
Teren sportowy - Pretzsch / Elbe
Tak - przeczytać poprawnie .... Znowu będzie boisko w Pretzsch. Nie będzie więcej zmian. Planujemy na 2012 r. ustala się z boiskiem. Sobie wyobrazić, że - jeśli idzie na 2013 - to nie jest nowe rozwiązanie - w nadchodzącym roku pozostaje w każdym przypadku tylko czas tak samo.
Jak to można oczekiwać od nas, będziesz w rozwoju planów przez informowanie nas o wszelkich innowacji. Rejestracja na spotkanie jest teraz możliwe ponownie i oczywiście również w tym roku z tyłu jesteś bardzo mile widziane usługi, mogą wybrać odpowiedni numer startowy Ciebie!
Nowa lista rejestracji mam nadzieję, że będą bardziej zrozumiałe dla Ciebie. Strony internetowe Klubu mogą być bezpośrednio powiązane. Zamiast dać kod pocztowy 2012, kod powiatu na talerzu. To prawdopodobnie pomaga nawet dokładniej carpools i narożniki Club formie. W toku stosowania, jest na dolnym końcu listy rejestracji i dać statystycznych zestawień klubu i mocnych stron modelu.
Program z pewnością zmiany w czerwcu lub jednego lub drugiego, ale można mniej więcej tym samym posiedzeniu w 2011 roku jako wytyczna co odpadnie w Pretzsch 2012th Rajd Gaudi odbędzie się ponownie w nocy z dużym prawdopodobieństwem, ponieważ jest tak wielka ulga dla programu sobotę. Swoje krytyczne uwagi na temat kwestii związanych z projektowaniem i trasę mniej wymagających, to na pewno są mile widziane.
Kiedy łańcuch diament, to prawdopodobnie nie jest nową trasę. Spróbujemy jeszcze raz "spotkanie" w instalacji trasy. Nadchodzących miesiącach będziemy myśleć o nowym konkursie i przestaje próbować poprawić organizację i przeprowadzenie dalszych.
www.elbe-treffen.info
Weź udział w planowaniu i dlatego bezpośrednio uczestniczą w miejmy nadzieję, że piękne ósme spotkanie sam. Cieszymy się wiele pomysłów, sugestii oraz ideę pomocy i wsparcia silny. ET-dyskusji wątek na pewno rację!
Bezpośredni link do rejestracji: Kliknij tutaj
Dla użytkowników, tym samym posiedzeniu, co jest szczególnie drogi i chcesz aktywnie uczestniczyć w planowaniu, oferujemy możliwość bycia częścią zespołu organizującego. Przystąpienie do zespołu nie jest skomplikowane, jest przeprowadzane szybko i może być poproszony o poprowadzenie forum (niektóre z SMOD) z nieformalnego wniosku przez PN. W ramach organizacji nauczyć się każdy szczegół jej pierwszej ręki, mogą pomóc i wziąć odpowiedzialność.
Twój MFF - Team
Translated with google translator - hope you will understand that ! |
|
 |
Deo [Usunięty]
|
Wysłany: 03-09-2011, 07:45
|
|
|
yes we understand it's ok translate thx for invitation |
|
|
|
 |
kasiaa
Mitsumaniak Kasia

Auto: Space Star,1.6,2003r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-09-2011, 09:40
|
|
|
Rozumiem, że jest to zaproszenie na zlot do Niemiec....? Sprawdziłam trasę - strasznie daleko nie jest... a może zebrała by się jakaś grupa i pojechała do nich na ten zlot reprezentacja Polski? |
_________________ Kasia |
|
|
|
 |
wojzi
Mitsumaniak

Auto: Carisma Elegance 1.8 GDI 122KM
|
Wysłany: 07-09-2011, 09:51
|
|
|
kasiaa napisał/a: | a może zebrała by się jakaś grupa i pojechała do nich na ten zlot reprezentacja Polski? |
Bardzo fajny pomysł. Ale ja na chwilę obecną na tak odległy termin nic deklarować nie mogę. |
|
|
 |
kasiaa
Mitsumaniak Kasia

Auto: Space Star,1.6,2003r
|
Wysłany: 07-09-2011, 09:56
|
|
|
nie wiem jak tam oni mają, czy trzeba się zgłaszać do jakiegoś konkretnego dnia, czy tak jak u nas praktycznie do dnia zlotu. Ale może by tak podjąć temat w przyszłym roku i w kilka aut z Polski raźniej by było jechać. Sama się jeszcze nie deklaruję (bo nie wiem jak to będzie z moją dziatwą, tzw. czy będę miała z kim je zostawić i czy dostanę urlop itp itd), ale będę miała to na uwadze (przy okazji może to będzie dla mnie motywacja, żeby języka się podszkolić - angielskiego - bo niemieckiego nic a nic nie umiem). i zobaczymy jak to u nich wygląda... |
_________________ Kasia |
|
|
|
 |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
|
Wysłany: 07-09-2011, 11:24
|
|
|
Od dwóch lat MitsuManiaki są tam stałymi bywalcami ; ) W przyszłym roku też jedziemy : ) Także ,jak macie jakieś pytania to walcie śmiało |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 07-09-2011, 12:28
|
|
|
Juiceman napisał/a: | Także ,jak macie jakieś pytania to walcie śmiało |
Czy będzie można we Wrocku się dopiąć do was? |
|
|
|
 |
Juiceman

|
Wysłany: 07-09-2011, 12:34
|
|
|
Raczej na pewno tak ; ) |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 07-09-2011, 13:13
|
|
|
Juiceman napisał/a: | Raczej na pewno tak ; ) |
To czekam na info i rozwój sytuacji |
|
|
|
 |
Deo [Usunięty]
|
Wysłany: 07-09-2011, 14:03
|
|
|
czyli baza wypadowa to Wrocław i kolumną prosto do Niemiec |
|
|
|
 |
Piwor
Mitsumaniak

Auto: 730d
|
Wysłany: 07-09-2011, 18:04
|
|
|
Z chęcią, tylko (wstyd się przyznać) nie znam zbytnio angielskiego. |
_________________ 01270/KMM
ex-Cari 1.8 SOHC 2008-2010.
Cari 1.8 GDI 2010-2013 -> SOHC 2014 - 2018
730d 2018 - |
|
|
|
 |
Lechfan
Mitsumaniak P a w e ł

Auto: Galant E33A 90' & EA5A 98'
|
|
|
|
 |
Juiceman

|
Wysłany: 07-09-2011, 19:42
|
|
|
Piwor napisał/a: | Z chęcią, tylko (wstyd się przyznać) nie znam zbytnio angielskiego. |
Heh spokojnie, uwierz mi, że bez problemu się dogadasz; ) od czego są ręce i inni MitsuManiacy |
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
Deo [Usunięty]
|
Wysłany: 07-09-2011, 20:29
|
|
|
Piwor napisał/a: | Z chęcią, tylko (wstyd się przyznać) nie znam zbytnio angielskiego. |
uwierz mi, że kali jeść kali pić i się dogadasz a jak pójdą % to i Niemców nauczysz polskiego |
|
|
|
 |
deejay
Mitsumaniak

Auto: Rav4 Hybrid
|
Wysłany: 08-09-2011, 22:44
|
|