Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Mitsubishi Elbetreffen 2012
Autor Wiadomość
MFF_K 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant EA0
Kraj/Country: Germany
  Wysłany: 03-09-2011, 07:39   Mitsubishi Elbetreffen 2012

Mitsubishi Elbetreffen 2012

Po zaskakująco wcześnie ogłoszenie sequel na nadchodzący rok w 2011 spotkanie, teraz następuje oficjalne ogłoszenie dziś zespołu organizacyjnego, który obecnie jest już zabiera ze sobą powoli. Powierzchnia robocza organizmu zmienił trochę tutaj na forum i również na stronie internetowej ET istnieją obecnie i w przyszłości kilka nowych funkcji, które, jako użytkowników tych usług informacyjnych są trochę bardziej przyjemne i łatwiejsze.
Najważniejsze jest to, większość z was, ale prawdopodobnie daty w nadchodzącym roku. Rada miejska zatwierdziła już nasz wniosek powoływania i wygląda tak jak wielu z was w sprawie kontynuacji imprezy.

Data na następny rok:
15 - 17 Czerwiec 2012
Teren sportowy - Pretzsch / Elbe

Tak - przeczytać poprawnie .... Znowu będzie boisko w Pretzsch. Nie będzie więcej zmian. Planujemy na 2012 r. ustala się z boiskiem. Sobie wyobrazić, że - jeśli idzie na 2013 - to nie jest nowe rozwiązanie - w nadchodzącym roku pozostaje w każdym przypadku tylko czas tak samo.
Jak to można oczekiwać od nas, będziesz w rozwoju planów przez informowanie nas o wszelkich innowacji. Rejestracja na spotkanie jest teraz możliwe ponownie i oczywiście również w tym roku z tyłu jesteś bardzo mile widziane usługi, mogą wybrać odpowiedni numer startowy Ciebie!
Nowa lista rejestracji mam nadzieję, że będą bardziej zrozumiałe dla Ciebie. Strony internetowe Klubu mogą być bezpośrednio powiązane. Zamiast dać kod pocztowy 2012, kod powiatu na talerzu. To prawdopodobnie pomaga nawet dokładniej carpools i narożniki Club formie. W toku stosowania, jest na dolnym końcu listy rejestracji i dać statystycznych zestawień klubu i mocnych stron modelu.

Program z pewnością zmiany w czerwcu lub jednego lub drugiego, ale można mniej więcej tym samym posiedzeniu w 2011 roku jako wytyczna co odpadnie w Pretzsch 2012th Rajd Gaudi odbędzie się ponownie w nocy z dużym prawdopodobieństwem, ponieważ jest tak wielka ulga dla programu sobotę. Swoje krytyczne uwagi na temat kwestii związanych z projektowaniem i trasę mniej wymagających, to na pewno są mile widziane.
Kiedy łańcuch diament, to prawdopodobnie nie jest nową trasę. Spróbujemy jeszcze raz "spotkanie" w instalacji trasy. Nadchodzących miesiącach będziemy myśleć o nowym konkursie i przestaje próbować poprawić organizację i przeprowadzenie dalszych.

www.elbe-treffen.info

Weź udział w planowaniu i dlatego bezpośrednio uczestniczą w miejmy nadzieję, że piękne ósme spotkanie sam. Cieszymy się wiele pomysłów, sugestii oraz ideę pomocy i wsparcia silny. ET-dyskusji wątek na pewno rację!

Bezpośredni link do rejestracji: Kliknij tutaj

Dla użytkowników, tym samym posiedzeniu, co jest szczególnie drogi i chcesz aktywnie uczestniczyć w planowaniu, oferujemy możliwość bycia częścią zespołu organizującego. Przystąpienie do zespołu nie jest skomplikowane, jest przeprowadzane szybko i może być poproszony o poprowadzenie forum (niektóre z SMOD) z nieformalnego wniosku przez PN. W ramach organizacji nauczyć się każdy szczegół jej pierwszej ręki, mogą pomóc i wziąć odpowiedzialność.

Twój MFF - Team

Translated with google translator - hope you will understand that !

Na Mitsubishi Ebetreffen - czerwiec 2012

Deo
[Usunięty]

Wysłany: 03-09-2011, 07:45   

yes we understand :) it's ok translate :) thx for invitation

kasiaa 
Mitsumaniak
Kasia

Auto: Space Star,1.6,2003r
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 07-09-2011, 09:40   

Rozumiem, że jest to zaproszenie na zlot do Niemiec....? Sprawdziłam trasę - strasznie daleko nie jest... a może zebrała by się jakaś grupa i pojechała do nich na ten zlot reprezentacja Polski? :)

wojzi 
Mitsumaniak

Auto: Carisma Elegance 1.8 GDI 122KM
Wysłany: 07-09-2011, 09:51   

kasiaa napisał/a:
a może zebrała by się jakaś grupa i pojechała do nich na ten zlot reprezentacja Polski? :)

Bardzo fajny pomysł. Ale ja na chwilę obecną na tak odległy termin nic deklarować nie mogę.

Z samochodem jest jak z żoną. Kochasz go za to jaki jest, jak wygląda, jakie ma wnętrze i za przyjemność jaką Ci daje podczas jazdy :P , a nie za to że mało je.

kasiaa 
Mitsumaniak
Kasia

Auto: Space Star,1.6,2003r
Wysłany: 07-09-2011, 09:56   

nie wiem jak tam oni mają, czy trzeba się zgłaszać do jakiegoś konkretnego dnia, czy tak jak u nas praktycznie do dnia zlotu. Ale może by tak podjąć temat w przyszłym roku i w kilka aut z Polski raźniej by było jechać. Sama się jeszcze nie deklaruję (bo nie wiem jak to będzie z moją dziatwą, tzw. czy będę miała z kim je zostawić i czy dostanę urlop itp itd), ale będę miała to na uwadze (przy okazji może to będzie dla mnie motywacja, żeby języka się podszkolić - angielskiego - bo niemieckiego nic a nic nie umiem). :lol: i zobaczymy jak to u nich wygląda...

Juiceman 
Mitsumaniak
Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Wysłany: 07-09-2011, 11:24   

Od dwóch lat MitsuManiaki są tam stałymi bywalcami ; ) W przyszłym roku też jedziemy : ) Także ,jak macie jakieś pytania to walcie śmiało ;)

Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI

Forest
[Usunięty]

Wysłany: 07-09-2011, 12:28   

Juiceman napisał/a:
Także ,jak macie jakieś pytania to walcie śmiało ;)

Czy będzie można we Wrocku się dopiąć do was?

Juiceman 
Mitsumaniak
Murgrabia Juice

Wysłany: 07-09-2011, 12:34   

Raczej na pewno tak ; )

Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI

Forest
[Usunięty]

Wysłany: 07-09-2011, 13:13   

Juiceman napisał/a:
Raczej na pewno tak ; )

To czekam na info i rozwój sytuacji :D

Deo
[Usunięty]

Wysłany: 07-09-2011, 14:03   

czyli baza wypadowa to Wrocław i kolumną prosto do Niemiec :)

Piwor 
Mitsumaniak

Auto: 730d
Wysłany: 07-09-2011, 18:04   

Z chęcią, tylko (wstyd się przyznać) nie znam zbytnio angielskiego. :(

ex-Cari 1.8 SOHC 2008-2010.
Cari 1.8 GDI 2010-2013 -> SOHC 2014 - 2018
730d 2018 -

Lechfan 
Mitsumaniak
P a w e ł

Auto: Galant E33A 90' & EA5A 98'
Wysłany: 07-09-2011, 18:21   

Piwor napisał/a:

Spokojnie, podobno oni mówią też po niemiecku... :lol:

Juiceman 
Mitsumaniak
Murgrabia Juice

Wysłany: 07-09-2011, 19:42   

Piwor napisał/a:

Heh spokojnie, uwierz mi, że bez problemu się dogadasz; ) od czego są ręce i inni MitsuManiacy ;)

Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI

Deo
[Usunięty]

Wysłany: 07-09-2011, 20:29   

Piwor napisał/a:

uwierz mi, że kali jeść kali pić i się dogadasz a jak pójdą % to i Niemców nauczysz polskiego :)

deejay 
Mitsumaniak

Auto: Rav4 Hybrid
Wysłany: 08-09-2011, 22:44   

Czyli co ... znowu smigamy na Niemcy :wink:

Odpowiedz do tematu