Forum jest opłacane z pieniędzy pochodzących z dobrowolnych składek Forumowiczów. Jeżeli uważasz, że Forum jest warte tego, żeby istniało i masz ochotę dobrowolnie dołożyć się do jego istnienia zapraszamy do tego tematu
Prośbę mam - wszystkie filmy o Lancerach proszę wrzucać w jeden temat.
_________________ Pokaż że masz serce - klikaj na Pajacyka i Polskie serce cytat za Krzyżak: będąc miłośnikiem Mitsu zyskujesz nie tylko auto (jeśli kupisz), ale przede wszystkim niesamowitą, zgraną RODZINĘ, na którą zawsze możesz liczyć - wierz mi - tego nie ma żadna inna marka (na pewno nie w takim zakresie) Motto: opinie są jak dziury w tyłku - każdy ma własną ™? Cytat za Sruba: środkowym palcem pozdrawiam wrogów
"mam również zawieszenie za które ten samochód lubi mój dentysta i silnik za który uwielbia mnie każdy właściciel stacji benzynowej oraz Ministerstwo Finansów"
bye bye Touran...
Auto: Outlander
Kraj/Country: Polska Pomógł: 15 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 2384 Skąd: Supraśl
Wysłany: 07-06-2006, 20:23
Hehehe, mój tak chodził ze spalonym sprzęgłem
Żartuję, ale co po niektórzy mogą pamiętać ile czasu zajmował sprint do 200 (lekko powyżej, nie miałem czasu na spoglądanie) w TME
Piękny filmik....się mi łezka zakręciła...
_________________ Jackie
Evolution never ends...
Opowieści mojej żony www.lukaszewscy.pl/blog
Auto: C53A, C58A, CJ0
Kraj/Country: Polska Pomógł: 32 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 902 Skąd: Strzelin
Wysłany: 01-08-2006, 06:59
Najprawdopodobniej łapie fałszywe spalanie stukowe przy odcięciu albo coś w tym rodzaju... do naszej Evo 6 wysztarczy zalać nieodpowiednie oktanowo paliwo i check będzie świecił na wysokich obratach... a te wysokie obroty to 5200rpm...
_________________ Pokaż że masz serce - klikaj na Pajacyka i Polskie serce cytat za Krzyżak: będąc miłośnikiem Mitsu zyskujesz nie tylko auto (jeśli kupisz), ale przede wszystkim niesamowitą, zgraną RODZINĘ, na którą zawsze możesz liczyć - wierz mi - tego nie ma żadna inna marka (na pewno nie w takim zakresie) Motto: opinie są jak dziury w tyłku - każdy ma własną ™? Cytat za Sruba: środkowym palcem pozdrawiam wrogów
"mam również zawieszenie za które ten samochód lubi mój dentysta i silnik za który uwielbia mnie każdy właściciel stacji benzynowej oraz Ministerstwo Finansów"
bye bye Touran...
Auto: C53A, C58A, CJ0
Kraj/Country: Polska Pomógł: 32 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 902 Skąd: Strzelin
Wysłany: 02-08-2006, 09:18
Zwężka to raz... a z dugiej strony dochodzi Ecu z programem max,,, - podtrzymanie i takie tam historie... no i siakos tak sie to stroi że powyżej 5500rpm można powiedzić że autko nie ma mocy... zakres super rwania do przodu to 3500-5000rpm - rewelacja..