Prośbę mam - wszystkie filmy o Lancerach proszę wrzucać w jeden temat.
_________________ Pokaż że masz serce - klikaj na Pajacyka i Polskie serce cytat za Krzyżak: będąc miłośnikiem Mitsu zyskujesz nie tylko auto (jeśli kupisz), ale przede wszystkim niesamowitą, zgraną RODZINĘ, na którą zawsze możesz liczyć - wierz mi - tego nie ma żadna inna marka (na pewno nie w takim zakresie) Motto: opinie są jak dziury w tyłku - każdy ma własną ™? Cytat za Sruba: środkowym palcem pozdrawiam wrogów
"mam również zawieszenie za które ten samochód lubi mój dentysta i silnik za który uwielbia mnie każdy właściciel stacji benzynowej oraz Ministerstwo Finansów"
New bandit in da house
Hehehe, mój tak chodził ze spalonym sprzęgłem
Żartuję, ale co po niektórzy mogą pamiętać ile czasu zajmował sprint do 200 (lekko powyżej, nie miałem czasu na spoglądanie) w TME
Piękny filmik....się mi łezka zakręciła...
_________________ Jackie
Evolution never ends...
Opowieści mojej żony www.lukaszewscy.pl/blog
Auto: C53A, C58A, CJ0
Kraj/Country: Polska Pomógł: 32 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 902 Skąd: Strzelin
Wysłany: 01-08-2006, 05:59
Najprawdopodobniej łapie fałszywe spalanie stukowe przy odcięciu albo coś w tym rodzaju... do naszej Evo 6 wysztarczy zalać nieodpowiednie oktanowo paliwo i check będzie świecił na wysokich obratach... a te wysokie obroty to 5200rpm...
_________________ Pokaż że masz serce - klikaj na Pajacyka i Polskie serce cytat za Krzyżak: będąc miłośnikiem Mitsu zyskujesz nie tylko auto (jeśli kupisz), ale przede wszystkim niesamowitą, zgraną RODZINĘ, na którą zawsze możesz liczyć - wierz mi - tego nie ma żadna inna marka (na pewno nie w takim zakresie) Motto: opinie są jak dziury w tyłku - każdy ma własną ™? Cytat za Sruba: środkowym palcem pozdrawiam wrogów
"mam również zawieszenie za które ten samochód lubi mój dentysta i silnik za który uwielbia mnie każdy właściciel stacji benzynowej oraz Ministerstwo Finansów"
New bandit in da house
Auto: C53A, C58A, CJ0
Kraj/Country: Polska Pomógł: 32 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 902 Skąd: Strzelin
Wysłany: 02-08-2006, 08:18
Zwężka to raz... a z dugiej strony dochodzi Ecu z programem max,,, - podtrzymanie i takie tam historie... no i siakos tak sie to stroi że powyżej 5500rpm można powiedzić że autko nie ma mocy... zakres super rwania do przodu to 3500-5000rpm - rewelacja..