To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Outlandera - Mitsubishi Outlander II 2007 3.0 V6 LPG Gdańsk Pomocy

matrixadam - 13-01-2017, 15:25
Temat postu: Mitsubishi Outlander II 2007 3.0 V6 LPG Gdańsk Pomocy
Witam Was serdecznie
Przymierzam się do zmiany mojego pięknego Galanta którego kupiłem dzięki Waszej pomocy, 2.5 V6 trochę mi już nie wystarcza a i rocznik chciałbym zmienić na nowszy, znalazłem takiego oto cukiereczka:
http://allegro.pl/mitsubi...6669415079.html

Sprzedający opisał go dość obszernie, zależy mi na aucie do którego nie będę musiał przez jakiś czas na początku dokładać, Galant sprawuje się w 100% bezawaryjnie dlatego też pomyślałem że zostanę z Mitsubishi.

Co o nim myślicie?
Wielkie dzięki za odpowiedzi ;)

Puzonik83 - 13-01-2017, 20:14

Coś strasznie dużo rdzy pod maską i na masce, aż strach zajrzeć pod spód i w zakamarki, gdzieś w trudnych warunkach musiał być użytkowany.
radek79 - 14-01-2017, 06:48

pewnie poranna morska bryza mu zaszkodziła :lol:
a tak na poważnie auto z USA całe na pewno nie przyjechało,musiało długo stać żeby tak zardzewieć lub zaliczyć jakąś głębszą wodę przodem

matrixadam - 15-01-2017, 13:07

Coś jest na rzeczy chyba no bo skąd aż tyle rdzy, jak będę go oglądał zwrócę na to uwagę, coś jeszcze podpowiecie? Co sądzicie o tym silniku i gazie w nim? Nie mogę znaleźć za wiele tematów na forum odnośnie takiej konfiguracji.
cimoch - 17-01-2017, 14:05

matrixadam napisał/a:
Coś jest na rzeczy chyba no bo skąd aż tyle rdzy, jak będę go oglądał zwrócę na to uwagę, coś jeszcze podpowiecie? Co sądzicie o tym silniku i gazie w nim? Nie mogę znaleźć za wiele tematów na forum odnośnie takiej konfiguracji.

tyle rdze wynikające z transportu morzem raczej niemożliwe, tym bardziej, że widać rdzę również na elementach związanych z instalką gazowa, a ta był zakładana już w PL
co do samej instalki gazowej, jeżeli jest złożona z dobrych komponentów i ustawiona z miernikiem AFR to nie sprawi raczej problemów, mam w identycznym silniku i jest ok

sebaka - 27-02-2017, 22:36
Temat postu: Re: Mitsubishi Outlander II 2007 3.0 V6 LPG Gdańsk Pomocy
matrixadam napisał/a:
Witam Was serdecznie
Przymierzam się do zmiany mojego pięknego Galanta którego kupiłem dzięki Waszej pomocy, 2.5 V6 trochę mi już nie wystarcza a i rocznik chciałbym zmienić na nowszy, znalazłem takiego oto cukiereczka:
http://allegro.pl/mitsubi...6669415079.html

Sprzedający opisał go dość obszernie, zależy mi na aucie do którego nie będę musiał przez jakiś czas na początku dokładać, Galant sprawuje się w 100% bezawaryjnie dlatego też pomyślałem że zostanę z Mitsubishi.

Co o nim myślicie?
Wielkie dzięki za odpowiedzi ;)

No i co? Byleś oglądać czy dales sobie spokój? Sam sie zastanawiam nad wyjazdem do niego.