[92-96]Colt CA0 - [ALL] Gdzie macie zamontowane CB w miskach.
Anonymous - 14-03-2007, 12:01 Temat postu: [ALL] Gdzie macie zamontowane CB w miskach. Cześć.
Od tygodnia jestem posiadaczem CB dokładnie to President Johhny II ASC i mam problem, a właściwie to jestem nie zdecydowany gdzie je zamontować.Pewnie wielu przede mną to już robiło i może moglibyście mi coś podpowiedzieć i poradzić.Każda pomoc mile widziana, albo jakieś fotki.
------------------------------------------------
Pozdro dla wszystkich Mitsumaniaków
Anonymous - 14-03-2007, 15:27
Nie wiem jakiej wielkosci dokladnie jest Twoje radio ale mozesz sprobowac wyciagnac ten schowek ktory jest pod normalnym radiem i tam zamontowac CB, druga opcja ktora ja zastosowalem poniewaz poszedlem na latwizne to do "tunelu" srodkowego w okolicy lewarka od strony kierowcy
Anonymous - 10-04-2007, 11:15
mam ten sam problem gdzie zamontować cb ten schowek o którym mówisz pawcio łatwo wyciągnąć?? nad montażem do tunelu środkowego też myślałem zobaczymy
Anonymous - 10-04-2007, 23:06
czy latwo go wyciagnac hmm no latwo tylko ze trzeba najpierw wyciagnac cala ta konsole co idzie w kolo srodkowych nawiewow (przykrecona jest 2 srobkami) a ten schowek jest przekrecony do niej od tylu
Anonymous - 28-05-2007, 19:37
Tak to u siebie zrobiłem. Pasuję idealnie ale przyd się też głośnik zewnętrzny bo ten z radia kiepsko słychać w takiej "szufladzie"
|
|
|