To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Coś ciekawego.................

Anonymous - 14-03-2007, 18:52
Temat postu: Coś ciekawego.................
Ponieważ jest off topicu wiele tematów myśle ze to tu też sie może znaleść (nie robie tego aby zwiekszyc sprzedaz :mrgreen: ) Tym bardziej ze zdecydowna wiekszość na forum to faceci-panie tez oczywiscie mogą zakupić ukochanym :mrgreen:

małę co nieco :)

Mozna sobie poczytać wpisiki ludzi pod. jak ktoś niedowierza

Z tego co widziałem jest na BP

Miłej zabawy :twisted: :twisted: :twisted:

(Jeżeli ktoś z adminów uważa ze powinno być w innym dziale niech to przerzuci :p )

harpagan - 14-03-2007, 19:04
Temat postu: Re: Coś ciekawego.................
z komentarzy napisał/a:

a i z Renią się zgrywa:]

:badgrin:

Firebee - 14-03-2007, 19:11

buhahahaha:)

Cytat:
"a ja jak to połknęłam to wibrało mi 30min. dopiero po 3 dniach wydaliłam to z siebie"

:toothy10:

[ Dodano: 14-03-2007, 19:13 ]
nie moge:))

"Kurde da sie wydłużyć czas działania. Wystarczy rozmontować bateryjkę i podłączyć zasilacz i woila - mamy nieograniczony czas działania. A kablem od zasilacza możecie się związać. Uwaga, w razie przebicia gwarantowany dodatkowy dreszczyk"

:)

Anonymous - 14-03-2007, 19:39

Niektóre wpisy są zabijające :badgrin: :badgrin:
saphire - 14-03-2007, 19:43

Te komentarze tam to normalnie bajka - czytać i płakać ze śmiechu :badgrin: no ale może jednak cos w ,,tym'' jest :mrgreen:
Anonymous - 14-03-2007, 21:11

durex play jest super.mozna kupic to w aptece,sklepach z ziolami,stacjach benzynowych.nie prawda jest ze starcza na 20 minut.jezeli bedzie sie wylaczac na 5 minut to spokojnie starczy na 3 godzinki.super uczucie gdy sie go uzywa,czesto przy grze wstepnej masuje nim mojemu partnerowi jajeczka :D

:badgrin: :finga:

akbi - 14-03-2007, 21:42

Meteo napisał/a:
durex play jest super.mozna kupic to w aptece,sklepach z ziolami,stacjach benzynowych.nie prawda jest ze starcza na 20 minut.jezeli bedzie sie wylaczac na 5 minut to spokojnie starczy na 3 godzinki.super uczucie gdy sie go uzywa,czesto przy grze wstepnej masuje nim mojemu partnerowi jajeczka :D

Meteo to cytat, czy piszesz o swoich doznaniach :?: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Serek - 14-03-2007, 22:05

I kim jest Twój partner ??? :twisted:
Anonymous - 14-03-2007, 22:15

akbi napisał/a:
Meteo napisał/a:

Meteo to cytat, czy piszesz o swoich doznaniach :?: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

cytat Panowie cytat :wink: przepraszam ze nie zaznaczylem ze to cytowanie bo teraz bedziecie sie smiali ze mnie :wink:

Anonymous - 14-03-2007, 22:15

link

Patrz element : Różdżka (wibrator) --> wpis pod:

Cytat:
Fajne to jest , mama mi to kupiła na imieniny .Lepsze to niz jakis nieokrzesany burak albo jakiś nie czysty i smierdzący z daleka facet

Q...... spadłem z krzesła :badgrin: :finga: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

PS. Eeeetam Meteo od razu sie śmiali :toothy7: :toothy7: :toothy7: :twisted:

Anonymous - 14-03-2007, 22:38

Cytat:
jak można zastępować prawdziwego mięsistego ptaka takim robocopem...
a niech wam sie spięcie zrobi...

To do tej rozdzki :lol:

Efa! - 14-03-2007, 22:44

Pomimo tego wszystkiego, co wymyśla Drex, nic nie może się równać z p r a w d z i w y m M Ę Ż C Z Y Z N Ą
Anonymous - 15-03-2007, 09:53

Efa- ale jak komuś nie wychodzi,albo nie ma mężczyzny to coś robić musi :twisted:
Po to chyba sie w koncu te wszystkie zabaweczki wymyśla.............................

Anonymous - 15-03-2007, 12:47

Dla Tuningowców powinien być wyposażony w niebieskie diodki LED - już widzę tą niebieską poświatę :D
Serek - 15-03-2007, 13:01

Cytat:
Bez problemu będziecie mogli pieścić punkt G oraz uprawiać wibrującą magię we wszystkich zakamarkach Waszych ciał…

Coś w stylu: stanie u drzwi załoga G (czyt. dżi).
Hahaha, ciekawe czy uszy też można tym wyczyścić :mrgreen: