To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander III GEN Techniczne - HAK do OIII wersja USA- jaki ????

SZCZAW - 06-03-2017, 21:05
Temat postu: HAK do OIII wersja USA- jaki ????
Witam kolegów jak w temacie , potrzebuję zamontować hak do mojego OIII 2013/14 r, wersja 3.0 GT USA i tu zaczyna się problem do jakiej bym firmy nie zadzwonił z hakami, to nie wiedzą czy będą pasować do modelu USA, może montowaliście do swoich lub macie taką wiedzę, czy będą pasować z Europejczyka, może kolega Tokyo, Rezon i wspólasy pomogą - muszę na czymś wozić rowery i ciągać przyczepkę :(
tokyo - 07-03-2017, 17:13

Witam
Powinno wszystko pasowac

SZCZAW - 07-03-2017, 19:14

dzwoniłem nawet do Słupska gdzie są przodownikami w hakach i też twierdza że może pasować w oryginalne otwory montażowe ale może być problem z założeniem zderzaka bo niby inny troszeczkę jest czy wytłumienie od środka ma i takie tam , więc się mocno zastanawiam i Tokyo , jaką wiązkę mam kupować bo raczej dedykowanej do OIII raczej nie bo z tą elektryką to amerykańce mają na odwrót , czy uniwersalna będzie oki ??? pewnie i tak elektryk będzie musiał pokombinować jak nie mam przeciwmgielnego , zamierzam ciągać przyczepkę i takie tam podobne - może coś doradzisz jako fachowiec od Misiaków.
tokyo - 12-03-2017, 09:47

Wiazka z modulem kazda na allegro jaka znajdziesz z podpieciem do zasilania aby odseparowac elektronike auta
ilosc pinow 7 lub 13 zaly do czego ma byc hak (jak na rowery 7 wystarczy) - musisz tez zapytac na swojej stacji czy z 7 przejdzie przeglad bo co prawda zadnej zakazujacej dyrektywy niema aaaale sa stacje ktore odmawiaja przegladu na nowo zalozone haki 7 pin

SZCZAW - 13-03-2017, 17:23

Dzięki ponownie Tokyo, hak zamontowany i nawet działa. :lol: