Chcę Kupić Outlandera - Outlander II 2.2 DiD MIVEC - do oceny pls
wroclover - 07-03-2017, 22:43 Temat postu: Outlander II 2.2 DiD MIVEC - do oceny pls Proszę zerknijcie na to auto:
https://www.otomoto.pl/of...html#0a0633ab90
Wiadomo, komis, cena za niska, przebieg za niski, itd...
ale może cuda się zdarzają.
Bzyk_R1 - 08-03-2017, 09:20
wroclover, dzisiaj będę późno wracał przez Radom ale jutro mogę go obejrzeć i zrobić parę fotek jak się uda. On stoi przy stacji benzynowej w komisie na wylocie z Radomia w stronę Kielc. Widziałem go z daleka kilka razy.
wroclover - 08-03-2017, 09:42
Będę bardzo wdzięczny + proszę o spostrzeżenia odnośnie wypadkowości i zużycia, bo cena zdecydowanie odbiega od średniej dla silnika, przebiegu i rocznika.
Bzyk_R1 - 09-03-2017, 11:44
wroclover, byłem widziałem i niestety (albo stety) po tym jak podszedłem do auta Pan z komisu uprzejmie poinformował mnie że auto zostało zarezerwowane i nie jest już do sprzedania.
Ogólnie nie masz czego żałować myślę. Auto miało malowany cały lewy bok, szczególnie słabo wyglądała tylna lewa ćwiartka. Stan foteli z przodu w ogóle nie koresponduje z przebiegiem. Wyglądają gorzej niż u mnie po 160kkm. Kierownica została pomalowana i odświeżona. Gałka biegów wytarta, ledwo widać biegi. Takie rzeczy nie dzieją się jeżdżąc 9000km rocznie. Dodatkowo auto z 2010r posiada tylne opony z 2008r. Więcej grzechów nie pamiętam ale też z racji tego że sprzedany nie patrzyłem dokładnie.
Pozdrawiam.
wroclover - 09-03-2017, 13:54
Tak myślałem. Za stary jestem, by wierzyć w takie cuda.
Dzięki wielkie.
|
|
|