To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Pajero - Co sądzicie o Pajero Pinin

Leśnik5 - 08-03-2017, 15:49
Temat postu: Co sądzicie o Pajero Pinin
Dzień doberek wszystkim :) Jeśli temat nie na miejscu to proszę o przeniesienie. Niestety mój samochód do pracy w lesie odmówił posłuszeństwa (już na amen) i zamierzam odpuścić kupno samochodu osobowego do miasta i kupić coś do lasu.
Proszę o waszą opinię odnośnie mojego wyboru czyli Pinina w GDI i konkretnie tego: https://www.olx.pl/i2/ofe...tml#:867658143c
Z góry dziękuję za odpowiedzi :-)

MirekEm - 23-03-2017, 19:08

Powiem tak:
to bardzo fajny samochód - ale jak już dołożysz do niego trochę grosza.
Ma kilka wad a największą jest to, że lubi go rdza. Więc zaraz po kupnie wyciągniesz z niego (tak jak ja z mojego wiadereczko rdzy).
Jako, że jesteś leśnikiem to pewnie po walce z rdzą zachce ci się go podnieść - jak coś to służę pomocą w opisie co i jak i gdzie.

Po tym dopiero będziesz zadowolony :D

P.S. U mnie silnik GDI spisuje się znakomicie (jeżdżę nim ponad dwa lata) i jest rewelacyjny - ale go nie zagazujesz.

Moim zdaniem lepiej go kupić od kogoś z forum lub świeżo sprowadzony, żeby nie wpadł w łapy handlarzy.

Mój po wszystkich operacjach wygląda tak:

Pinin

romek atomek - 25-03-2017, 20:03
Temat postu: Re: Co sądzicie o Pajero Pinin
Leśnik5 napisał/a:
Dzień doberek wszystkim :) Jeśli temat nie na miejscu to proszę o przeniesienie. Niestety mój samochód do pracy w lesie odmówił posłuszeństwa (już na amen) i zamierzam odpuścić kupno samochodu osobowego do miasta i kupić coś do lasu.
Proszę o waszą opinię odnośnie mojego wyboru czyli Pinina w GDI i konkretnie tego: https://www.olx.pl/i2/ofe...tml#:867658143c
Z góry dziękuję za odpowiedzi :-)
wtopisz na maxa odpuść sobie . zobacz ogłoszenia sprzedającego - handlarz złomem .. to jego chyba najdroższe auto w ofercie ..