To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - [EA5A/W 2.5] Wymiana grilla w Avance

ma_ko - 21-03-2017, 16:55
Temat postu: [EA5A/W 2.5] Wymiana grilla w Avance
W zasadzie to pytanie nie tyczy się tylko avance ale ogólnie wszystkich poliftowych. Mianowicie nie podoba mi sie grill w poliftowych galach (opinia oczywiście subiektywna) w czarnyhc to jeszcze jakoś wygląda ale w moim srebrnym, no po prostu nie widzi mi się

i chciałem się zapytać czy da się zamontować grill od przedlifta? będą tam jakieś wystające elementy?

ew. takie coś mi się podoba

Może eksperymentował już ktoś z tym elementem?

robertdg - 21-03-2017, 16:59

Da się, ale grill Avance ma mocowanie tzw rowek w zderzaku i później to brzydko wygląda, bylo o tym już wielokrotnie pisane na forum
larelijux - 21-03-2017, 17:10

Dokładnie, w Avance masz "wąsa" z przodu grilla i specjalne wcięcie w zderzaku, jak wstawisz jakikolwiek inny to wyjdzie klapa

Do Sportów/Elegance i wszelkich innych kombinacji polift i przedlift są zamienne p&p, sam ostatnio wrzuciłem przedlifta i zmiana jak najbardziej na plus.

ma_ko - 21-03-2017, 17:30

No to szkoda, ale dzięki za odpowiedzi, najwyżej jak będę miał parcie to cały zderzak wymienię na sporta np :d (mam pęknięcia w paru miejscach, m.in. od krawężników :evil: ) i wtedy się będę bawił

ktoś wie czy będzie pasował zderzak od sporta do avanca? :P Dzieki

robertdg - 21-03-2017, 18:15

ma_ko napisał/a:
czy będzie pasował zderzak od sporta do avanca?
Będzie bylo juz o tym pisane setki razy, wystarczy przejrzec forum
larelijux - 21-03-2017, 18:17

Swoją drogą grill do Avance to wydatek około 500 złotych, a do innych wersji w 100wce się spokojnie zamknie :mrgreen: