To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Rabaty dla klubowiczów-dyskusja

Firebee - 10-11-2005, 11:57
Temat postu: Rabaty dla klubowiczów-dyskusja
Witka i zapraszam do nowego działu na stronie głównej serwisu "Rabaty dla Klubowiczów".

W dziale tym będę systematycznie wrzucał firmy, które udzielą upusty na wszelkiego rodzaju produkty dla członków Klubu Mitsumaniaków.

W większości z nich aby otrzymać rabat wystarczy powołać się na członkostwo w Klubie oraz pokazać wizytówkę Mitsumaniaków (każdy z Was-Klubowiczów otrzyma takową)

Jeżeli znacie firmy, które chcą współpracować z naszym serwisem poinformujcie mnie o tym...

Proszę o cierpliwość - wkrótce opiszę wszystko przy każdej z firm

i jeszcze jedno - prosze o informowanie jak przebiegły ewentualne zakupy i doświadczenia z umieszczonymi w dziale firmami... Wszelkie uwagi zarówno pozytywne jak i mniej pozytywne są dla nas bardzo cenne!

Pozdrawiam
Firek

Chooper - 10-11-2005, 23:19

Firebee napisał/a:
wystarczy powołać się na członkostwo w Klubie oraz pokazać wizytówkę Mitsumaniaków (każdy z Was-Klubowiczów otrzyma takową)

a to będą jakieś imienne, czy takie same jak będziemy wtykać za wycieraczki?

Firebee - 10-11-2005, 23:30

przygotujemy dla kazdego imienna z numerkiem klubowym, bo tak to kazdy z wtykaczki dostanie upusta... ktos chetny na projekt i wydrukowanie?:) bo specjanie zamawiac to raczej nie bede 80 sztuk co?

pozdro
Firek

Chooper - 11-11-2005, 00:01

Firebee napisał/a:
przygotujemy dla kazdego imienna z numerkiem klubowym, bo tak to kazdy z wtykaczki dostanie upusta...

takiej odpowiedzi oczekiwałem...podoba mnie sie to :D

Efa! - 12-11-2005, 01:47

A może pokuśmy się o maleńką nalepkę na szybę z hologramem "Mitsumaniak"?
Hubeeert - 12-11-2005, 02:09

I będziesz ciągała sprzedawcę do samochodu żeby mu ja pokazać :?: :lol:
Efa! - 12-11-2005, 02:24

No pewnie, w końcu miśka mam ładnego! A znowuż tych sprzedawców ze zniżkami i tak nie będzie pewnie od groma... :( Wizytówkę łatwo zgubić, nalepki to nawet mało rozgarnięta sierotka nie zgubi :idea:
Anonymous - 12-11-2005, 08:48

Hubeeert napisał/a:
I będziesz ciągała sprzedawcę do samochodu żeby mu ja pokazać Question Laughing

Nie Efa wiedzie autkiem do sklepu :lol: :twisted:

Firebee - 12-11-2005, 09:32

Efa! napisał/a:
A znowuż tych sprzedawców ze zniżkami i tak nie będzie pewnie od groma... :(

nie bylbym taki pewien :twisted:
firmy same pisza na moj adres z propozycjami upustow, wiec nie powinno byc zle..
A wizytowke wlozy sie obok kart kredytowych wiec nie sadze zeby sie tak latwo zgubila....
czy ktos podejmie sie wydruku takowych? oczywiscie za wydruk sie rozliczymy
pozdrawiam
Firek

Anonymous - 12-11-2005, 10:17

Firebee napisał/a:
A wizytowke wlozy sie obok kart kredytowych

Kobiety mają jeszcze inne schowki bliżej wzroku
:twisted:

raddex - 14-11-2005, 17:59

Firku - sprobuje cos przygotowac, wydrukowac na probe i wysle ci.

Jaka miala by byc tego forma: jednostronna, papierowa, laminowana, a moze zorientowac sie ile by kosztowalo wyprodukowanie takich kart jak karty ktore w banku otrzymujemy, bankomatowe, kredytowe itd?

A firmy rzeczywiscie chca wspolpracowac z klubami, sam mam teraz firme w Gdansku, ktora produkuje tlumiki do wszystkich samochodow, przerabia wydechy na sportowe itp., chca nam np dac rabat 20% na zakupiony towar, gratis montaz i 2 lata gwarancji pisemnej.

Firebee - 14-11-2005, 18:34

podaj im kontakt do mnie i niech opisza co i jak, chetnie ich umieszcze w dziale upusty...

mysle ze najprostrza wersja wystarczy..ma nam sluzyc jedynie jako rzecz identyfikujaca nas w przypadku wlasnie upustow itp
no i zeby byla mozliwosc doprodukowania co jakis czas
dzieki i pozdrawiam

Firebee - 15-11-2005, 17:58

esli chcielibyscie juz cos zamawiac, a nie mamy wizytowek to prosze o kontakt, dam znac, ze taka i taka osobka sie pojawi:)... Dodalem opis jeszcze jednej firmy motoryzacyjnej,
oraz upusty na prenumerate dla klubowiczow "AutoTuningŚwiat".. Min. osob zamawiajacych to 5, wiec jesli ktos jest zainteresowany to walcie do mnie na maila..

Pozdro
Firosław

raddex - 15-11-2005, 23:09

tak sobie grzebalem i cos takiego wymyslilem:

Firebee - 16-11-2005, 01:57

i szpoko!
Teraz przedstaw mi na priva koszta i bierzem sie do roboty:)
Dzieki Raddex!