To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Outlandera - pomoc w zakupie

abcmm - 12-04-2017, 13:12
Temat postu: pomoc w zakupie
Witam. Czy ktoś może oglądał to autko? Przebieg spory jak na 5latka ale wydaje się wiarygodny. Na co zwrócić uwagę podczas oglądania?
https://www.otomoto.pl/of...3-ID6yQm7J.html

Fragu - 12-04-2017, 13:26

Chyba ktoś miał na dłoniach papier ścierny żeby tak zniszczyć kierownicę po (podobno) 138 tys km.... :roll:
radek79 - 12-04-2017, 16:42

te kierownice to co model to gorsze skóry,szybko się wycierają i rysują
to jest chyba tylko przednio na pędówka to nie wiem czy jest sens wydawać taką kasę

abcmm - 12-04-2017, 20:50

Dziękuję za odpowiedzi. Nie zwróciłem uwagi na skórę na kierownicy a to bardzo słuszna uwaga, bo autkiem będzie w znacznej mierze żona jeździć, więc szukam czegoś w dobrym stanie wizualnym. Natomiast napęd 4x4 fajne gdyby był ale nie jest konieczny.
radoslavv - 13-04-2017, 07:23

Auto na firmę bedziesz bral?
Bzyk_R1 - 13-04-2017, 10:50

abcmm, Doprowadzenie tej kierownicy do stanu miłego dla oka to jakieś 50-150zł zależnie od regionu ale należałoby się rozejrzeć dlaczego nie adekwatne jest jej zużycie do przebiegu lub ogólnego wyglądu. Często taki myk powoduje odwrócenie uwagi od czegoś istotniejszego np. że jeździł nim kierownik budowy i ciągnął przyczepkę po błotnistych terenach (to taki luźny wywód nie sugeruj się) ale mam na myśli że warto spojrzeć w auto uważniej w inne miejsca. IMHO wydając taką kwotę warto szukać 4WD nawet jak kobieta ma tym pomykać. Czasem się przydaje ;)