To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

ASX Ogólne - Akcja przegląd

wiwi02 - 13-04-2017, 10:32
Temat postu: Akcja przegląd
Cześć wszystkim.Słyszeliście o jakiejś wiosennej akcji przeglądowy w mitsubishi? Podobno za 59zł robią przegląd kilkunastu elementów w samochodzie.
lichy - 13-04-2017, 11:10
Temat postu: Re: Akcja przegląd
wiwi02 napisał/a:
Cześć wszystkim.Słyszeliście o jakiejś wiosennej akcji przeglądowy w mitsubishi? Podobno za 59zł robią przegląd kilkunastu elementów w samochodzie.

Jest coś takiego tutaj ale brak szczegółów, co wchodzi w zakres tego przeglądu.
Pewnie sprawdzą, czy światła świecą, naładowanie akumulatora, czy działa klima i ogrzewanie, sygnał dźwiękowy, ile jest oleju, ciśnienie w oponach, płyn chłodniczy i hamulcowy i jeszcze parę innych pierdół, które każdy może sobie sprawdzić sam :mrgreen:

robkraj - 13-04-2017, 11:23

Napisali, że "przegląd obejmuje kompleksowe sprawdzenie aż 35 newralgicznych punktów samochodu", więc nie jest tak źle jak mówisz lichy :)
lichy - 13-04-2017, 16:02

robkraj napisał/a:
Napisali, że "przegląd obejmuje kompleksowe sprawdzenie aż 35 newralgicznych punktów samochodu", więc nie jest tak źle jak mówisz lichy :)

...nooo, samych żarówek będzie ze 20... :lol:

scotch_ - 15-04-2017, 19:02

lichy napisał/a:
...nooo, samych żarówek będzie ze 20... :lol:

hehehehehehehe a tak na serio skusił się ktoś??

wiwi02 - 15-04-2017, 19:29

Ja zapisałem się na 24 kwietnia tak z ciekawości jak to wygląda i nie ukrywam że ciekawi mnie też stan mojego miska
enea - 15-04-2017, 20:49

wyciweraczki, aku, oleje, hamulce, ustawienie swiatel, ew podlaczenie kompa, jakies wycieki, sygnał dzwiekowy, spr kabinowki ew wymian