Sporty Motorowe - F1 GP Australii 

McDoune - 18-03-2007, 14:29 Temat postu: F1 GP Australii Tak ładnie było, a potem na chwilę przykimałem i niestety Kubica już nie jechał     

a najgorsze jest to że ten jego koleżka z zespołu dojechał na niezłej czwartej pozycji, jakoś go nie lubię     

Ale i tak wyścig był obiecujący, jeśli BMW dopracuję bolid pod względem awaryjności może być mocne     

a wygrało i tak moje ulubione Ferrari   
												 Cezar - 18-03-2007, 14:36
  No szkoda Roberta, to on powinien byc na tym 4 miejscu     

Brawa dla debiutanta Hamiltona. Pierwszy start i 3 miejsce  
												 stanik - 19-03-2007, 00:20
  niom, było super. Ciekaw jestem ile czasu jeszcze BMW zajmie dopracowanie tej skrzyni, bo ona już na testach psuła się od dość długiego czasu i jak widać nadal nie jest OK. Ciekawe ile jeszcze, czy sezonu starcz?

Pozdrawiam
												 TNT - 19-03-2007, 11:04
  No i wez tu kup BMW. Robert zreszta powiedzial ze spodziewal sie awari - realista z niego, jego najwiekszym przeciwnikiem jest serwis.
												 igi - 19-03-2007, 11:43
  oglądałem na żywo w tv Roberta   

Fajnie jechał szkoda że awaria go wyeliminowała 

| Cezar napisał/a: | 	 		  | Brawa dla debiutanta Hamiltona. Pierwszy start i 3 miejsce   | 	  

Zajebisty start   . To się nazywa debiut   
												 akbi - 19-03-2007, 18:36

| McDoune napisał/a: | 	 		  niestety Kubica już nie jechał     | 	  

coś musieli wymyślić w teamie aby Nick H. przed Kubicą     

| McDoune napisał/a: | 	 		  jakoś go nie lubię     | 	  

ja też nie

| stanik napisał/a: | 	 		  | ile czasu jeszcze BMW zajmie dopracowanie tej skrzyni, | 	  

gdyby nie sprowadzali Robertowi tej skrzyni, co miała mu dać o 0,3 sekundy/okrążenie lepszy czas, to byłby zapewne czwarty.

| TNT napisał/a: | 	 		  | jego najwiekszym przeciwnikiem jest serwis ...  | 	  

... niemiecki
												 stanik - 20-03-2007, 16:23
  a wczoraj na którymś portalu otworzyła mi się reklama w formie "wyskakujacej reklamy" z haslem:

"Technologia BMW wspiera Roberta kubicę"

Co jakby trochę dziwnie brzmi w świetle ostatnich wydarzeń    Czekam z niecierpliwościa na następny wyścig i już kombinuję jak tu pojechać na GP Wegier.

Pozdrawiam

| 

|  

|