To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Lancera! - Lancer VIII Sedan 2010 PL 1.8 LPG

macko555 - 20-05-2017, 10:41
Temat postu: Lancer VIII Sedan 2010 PL 1.8 LPG
Witam.
Znalazłem taki oto egzemplarz lancera w sedanie:
https://www.otomoto.pl/of...html#b9afba4b1e
Właściciel twierdzi, że posiada go od przebiegu 40tys km (jest 2 włąścicielem) i od razu zamontował w nim gaz. Na bieżąco go serwisuje, co 10kkm sprawdza gaz, reguluje komputer i wymienia filtry. Ponoć samochód nigdy nie miał wypadku / stłuczki. Twierdzi także, że w ASO nie był serwisowany ale z każdego kilometra może się rozliczyć bo ma faktury na benzynę / gaż. Niedawno miał także wymieniane pompowtryski LPG.

Jak myślicie, wart zainteresowania jest ten egzemplarz?

vin: JMBSNCY3AAU001614

imanastu - 20-05-2017, 11:47

ze zdjęć wygląda dobrze, niczego nie zauważyłem, do czego mógłbym się doczepić. Możesz podjechać i sprawdzić jak wygląda na żywo. Pogadać z właścicielem, zrobić jazdę próbną
macko555 - 20-05-2017, 12:23

Wygląda całkiem OK, tylko mam do niego prawie 300km stąd zakładam temat żeby nie jechać na marne. Tym bardziej, że większość forumowiczów ma większe pojęcie niż ja :) Brakuje mi tylko Rockforda ale można bez niego żyć. Ogólnie cena jest OK, wizualnie też prezentuje się nieźle. (na moje oko)

EDIT. Nieaktualny. Ponoć ktoś dał mu "zadatek" a dowiedziałem się o tym po pytaniu o ten wpis z historii uszkodzeń. Nie wiem czy nie było kombinowane. Do zamknięcia.