Chcę kupić Lancera! - Lancer VIII Sedan 2010 PL 1.8 LPG
macko555 - 20-05-2017, 10:41 Temat postu: Lancer VIII Sedan 2010 PL 1.8 LPG Witam.
Znalazłem taki oto egzemplarz lancera w sedanie:
https://www.otomoto.pl/of...html#b9afba4b1e
Właściciel twierdzi, że posiada go od przebiegu 40tys km (jest 2 włąścicielem) i od razu zamontował w nim gaz. Na bieżąco go serwisuje, co 10kkm sprawdza gaz, reguluje komputer i wymienia filtry. Ponoć samochód nigdy nie miał wypadku / stłuczki. Twierdzi także, że w ASO nie był serwisowany ale z każdego kilometra może się rozliczyć bo ma faktury na benzynę / gaż. Niedawno miał także wymieniane pompowtryski LPG.
Jak myślicie, wart zainteresowania jest ten egzemplarz?
vin: JMBSNCY3AAU001614
imanastu - 20-05-2017, 11:47
ze zdjęć wygląda dobrze, niczego nie zauważyłem, do czego mógłbym się doczepić. Możesz podjechać i sprawdzić jak wygląda na żywo. Pogadać z właścicielem, zrobić jazdę próbną
macko555 - 20-05-2017, 12:23
Wygląda całkiem OK, tylko mam do niego prawie 300km stąd zakładam temat żeby nie jechać na marne. Tym bardziej, że większość forumowiczów ma większe pojęcie niż ja Brakuje mi tylko Rockforda ale można bez niego żyć. Ogólnie cena jest OK, wizualnie też prezentuje się nieźle. (na moje oko)
EDIT. Nieaktualny. Ponoć ktoś dał mu "zadatek" a dowiedziałem się o tym po pytaniu o ten wpis z historii uszkodzeń. Nie wiem czy nie było kombinowane. Do zamknięcia.
|
|
|