ASX Ogólne - ASX 1.6 invite 2015 - Co w miejsce popielniczki i przycisku
Fillwave - 20-05-2017, 11:01 Temat postu: ASX 1.6 invite 2015 - Co w miejsce popielniczki i przycisku Cześć ,
Jestem posiadaczem teko znakomitego auta od pół roku. chciałbym wykorzystać miejsce na popielniczkę i pokrętło wyboru trybu jazdy (nieobecne w mojej wersji wyposażenia). Czy istnieją na rynku jakieś akcesoria, ktore można by tam umieścic ?
tyku - 20-05-2017, 11:23
Ja kupiłem takie coś : https://www.aliexpress.co...0608.0.0.TM9RrV
Fillwave - 20-05-2017, 12:40
Dzięki za info. To już mam
Miejsce gdzie można wpiąć element, który podesłałeś to gniazdo zapalniczki.
Chodzi mi o miejsca 12 i 14 ze strony nr 5 w instrukcji.
14) Miejsce z zaznaczonym zakazem trzymania napojów na lewo od gniazda zapalniczki ( Według producenta tam powinna być popielniczka, którą można dokupić).
12) Miejsce pomiędzy gałką zmiany biegów a miejscami na napoje, gdzie w przypadku posiadania napędu na 4 koła znajduje się przycisk/pokrętło wyboru trybu jazdy. Ja mam tylko takie kanciaste wgłędbienie.
Pytam, ponieważ nie znalazłem na Ali express ani na allegro nic co by tam pasowało, poza oczywiście popielniczką
sla - 20-05-2017, 13:19
Popielniczka to jest nazwa umowna, jest to pojemnik na drobiazgi.Ja tam trzymam np. śrubę zabezpieczająca do kół, kabelki, żetony. Dlatego warto ją mieć i nie kombinować.
lichy - 21-05-2017, 22:22
W miejscu na popielniczkę umieściłem... popielniczkę , choć używana jest jako podręczny śmietnik.
Popielniczka powyższa została mi z Fiata Grande Punto, którego ujeżdżałem parę lat temu - wymiarowo pasuje idealnie.
Na to drugie miejsce niestety nie mam pomysłu.
marrok - 22-05-2017, 10:16
Fillwave napisał/a: | Dzięki za info. To już mam
12) Miejsce pomiędzy gałką zmiany biegów a miejscami na napoje, gdzie w przypadku posiadania napędu na 4 koła znajduje się przycisk/pokrętło wyboru trybu jazdy. Ja mam tylko takie kanciaste wgłędbienie.
|
Zamontuj maty podgrzewające fotele przednie i tam umieść przyciski do ich sterowania wchodzą te oferowane w ASO Mitsubishi sprzedawane przez Webasto Polska (2 poziomy grzania, okrągłe)
mirek531 - 24-05-2017, 12:59
Fillwave napisał/a: | Dzięki za info. To już mam
Miejsce gdzie można wpiąć element, który podesłałeś to gniazdo zapalniczki.
Chodzi mi o miejsca 12 i 14 ze strony nr 5 w instrukcji.
14) Miejsce z zaznaczonym zakazem trzymania napojów na lewo od gniazda zapalniczki ( Według producenta tam powinna być popielniczka, którą można dokupić).
Pytam, ponieważ nie znalazłem na Ali express ani na allegro nic co by tam pasowało, poza oczywiście popielniczką |
Witam!
proponuję w to miejsce coś takiego-https://www.aliexpress.com/item/Car-Styling-Aluminum-Dedicated-Knobs-Decorative-Interior-Ornaments-Rims-Perfume-Seat-Decorative-Circle-For-Mitsubishi-ASX/32720468077.html?spm=2114.13010708.0.0.PARbB4
przysłali mi z logo mitsubishi i jest ok
lichy - 24-05-2017, 15:27
A co to za wynalazek?
Bo z opisu nie wynika do czego to służy, czyżby tylko zaślepka?
|
|
|