To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

ASX Ogólne - ASX 1.6 invite 2015 - Co w miejsce popielniczki i przycisku

Fillwave - 20-05-2017, 11:01
Temat postu: ASX 1.6 invite 2015 - Co w miejsce popielniczki i przycisku
Cześć ,

Jestem posiadaczem teko znakomitego auta od pół roku. chciałbym wykorzystać miejsce na popielniczkę i pokrętło wyboru trybu jazdy (nieobecne w mojej wersji wyposażenia). Czy istnieją na rynku jakieś akcesoria, ktore można by tam umieścic ?

tyku - 20-05-2017, 11:23

Ja kupiłem takie coś : https://www.aliexpress.co...0608.0.0.TM9RrV
:wink:

Fillwave - 20-05-2017, 12:40

Dzięki za info. To już mam :)

Miejsce gdzie można wpiąć element, który podesłałeś to gniazdo zapalniczki.

Chodzi mi o miejsca 12 i 14 ze strony nr 5 w instrukcji.

14) Miejsce z zaznaczonym zakazem trzymania napojów na lewo od gniazda zapalniczki ( Według producenta tam powinna być popielniczka, którą można dokupić).

12) Miejsce pomiędzy gałką zmiany biegów a miejscami na napoje, gdzie w przypadku posiadania napędu na 4 koła znajduje się przycisk/pokrętło wyboru trybu jazdy. Ja mam tylko takie kanciaste wgłędbienie.

Pytam, ponieważ nie znalazłem na Ali express ani na allegro nic co by tam pasowało, poza oczywiście popielniczką

sla - 20-05-2017, 13:19

Popielniczka to jest nazwa umowna, jest to pojemnik na drobiazgi.Ja tam trzymam np. śrubę zabezpieczająca do kół, kabelki, żetony. Dlatego warto ją mieć i nie kombinować.
lichy - 21-05-2017, 22:22

W miejscu na popielniczkę umieściłem... popielniczkę :lol: , choć używana jest jako podręczny śmietnik.
Popielniczka powyższa została mi z Fiata Grande Punto, którego ujeżdżałem parę lat temu - wymiarowo pasuje idealnie.

Na to drugie miejsce niestety nie mam pomysłu.

marrok - 22-05-2017, 10:16

Fillwave napisał/a:

12) Miejsce pomiędzy gałką zmiany biegów a miejscami na napoje, gdzie w przypadku posiadania napędu na 4 koła znajduje się przycisk/pokrętło wyboru trybu jazdy. Ja mam tylko takie kanciaste wgłędbienie.

Zamontuj maty podgrzewające fotele przednie i tam umieść przyciski do ich sterowania :) wchodzą te oferowane w ASO Mitsubishi sprzedawane przez Webasto Polska (2 poziomy grzania, okrągłe)

mirek531 - 24-05-2017, 12:59

Fillwave napisał/a:

Miejsce gdzie można wpiąć element, który podesłałeś to gniazdo zapalniczki.

Chodzi mi o miejsca 12 i 14 ze strony nr 5 w instrukcji.

14) Miejsce z zaznaczonym zakazem trzymania napojów na lewo od gniazda zapalniczki ( Według producenta tam powinna być popielniczka, którą można dokupić).

Pytam, ponieważ nie znalazłem na Ali express ani na allegro nic co by tam pasowało, poza oczywiście popielniczką

Witam!
proponuję w to miejsce coś takiego-https://www.aliexpress.com/item/Car-Styling-Aluminum-Dedicated-Knobs-Decorative-Interior-Ornaments-Rims-Perfume-Seat-Decorative-Circle-For-Mitsubishi-ASX/32720468077.html?spm=2114.13010708.0.0.PARbB4

przysłali mi z logo mitsubishi i jest ok

lichy - 24-05-2017, 15:27

A co to za wynalazek?
Bo z opisu nie wynika do czego to służy, czyżby tylko zaślepka?