To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II GEN Techniczne - gdzie w Szczecinie i okolicach jest dobry serwis mitsubishi

alegator - 27-05-2017, 17:31
Temat postu: gdzie w Szczecinie i okolicach jest dobry serwis mitsubishi
Szukam dobrego serwisu dla mojego Otlandera II (2,4 CVT) w Szczecinie lub okolicach. Może macie jakieś doswiadczenia w tym wzgledzie. Mam na mysli także skrzynie CVT. Wiem, ze skrzynie biegów CVT dobrze obsługuje zakład na Przecławiu ale o cenach za usługi tam wykonane krążą juz legendy. Właśnie spokojnie ( a jakże ) szykuje sie do diagnostyki skrzyni i ewentualnej wymiany oleju.
Edytka3101 - 01-06-2017, 07:47

Wlasnie zakupilam Outlandera i rowniez sie podpinam pod pytanie :-) poprzedni wlasciciel jezdzil do Gorzowa Wlkp. Jesli nic blizej sie nie znajdzie rowniez tam bede jezdzic :-)
alegator - 04-06-2017, 11:34

szkoda , ze brak odzewu, dziwię się, bo przecież każdy gdzieś obsługuje lub naprawia swoje misibisi. Podaj adres tego zakładu w Gorzowie, zobaczę jakie są opinie. pozdr
PABLO998 - 04-06-2017, 11:42

Może napiszcie lepiej na forum regionalnym zachodniopomorskim, tu chyba rzadko kto zagląda, bo mało jest ,,Outlanderów mitsumaniakowych" w naszym regionie

[ Dodano: 04-06-2017, 11:43 ]
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewforum.php?f=33

alegator - 07-06-2017, 20:48

dzięki za radę. popatrzałem na foru zachodniopomorskie i mam juz obraz sytuacji. pozdr.