To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lancer Ogólne - Moje gadżety

hubus - 25-06-2017, 16:57
Temat postu: Moje gadżety
Przy okazji wymiany foteli częściowo zdemontowałem środkowy tunel i podłączyłem kilka gadżetów ;)

Najpierw kamerka, ładowarkę schowałem w tunelu pomiędzy kostkami od podgrzewanych foteli. Kabelek zasilający poprowadziłem przez tunel, pod schowkiem, pod uszczelką drzwi i pod podsufitką. Oprócz tunelu wszystko można zrobić bez rozbierania. Kabelek fajnie wychodzi tuż nad kamerką z podsufitki.

Drugi gadżet to podwójna ładowarka USB:

Gadżet chiński to i jakość chińska ;) Nie do końca dobrze leży, plastik się różni od reszty i diody dają po oczach, ale jestem zadowolony bo nie zajmuje miejsca w zapalniczce co uniemożliwiało zamknięcie klapki (wersja intens ma dwie klapki nad lewarkiem zmiany biegów). Link do ali:
https://www.aliexpress.co...2691482099.html

Trzeci gadżet to GPS+GPRS z funkcją podsłuchu i WiFi 8) Można kupić gotowe urządzonko, ale ja chce mieć jeszcze możliwość odcięcia np. pompy paliwa na SMS :twisted: i wole wiedzieć co i gdzie wysyła. Sprzęt wygląda mniej więcej jak na zdjęciu, ale nie podam miejsca instalacji - udało mi się znaleźć świetne miejsce na montaż anteny GPS i mikrofonu.

puf - 02-01-2018, 13:49

Witam z czego fotele montowałeś ?
Lawr - 15-03-2019, 23:17
Temat postu: AliExpres
Ja osobiście z gadzetow polecam wywalic fabryczne radio i wrzucic tablet/komputer. Na Aliexpress koszt okolo 1300, ale warto. Yanosik i youtube na trasie ratuje tylek. Podlaczam pod to kamere cofania, dashcam, obdII.