Pajero II - brak napiecia w zapalniczkach
kozik82 - 03-07-2017, 16:55 Temat postu: brak napiecia w zapalniczkach witajcie ponownie )) malutki problem po wpadnieciu monety do zapalniczki : a co za tym idzie brak napiecia... bezpieczniki wymienione na nowe i dalej brak....pytanko moje to czy jeszcze gdzies po drodze sa moze jakie bezpieczniki poza tymi pod kierownica??? moze gdzies pod tym tunelem kolo biegow ???
jawaldek - 03-07-2017, 18:32
Tylko brak prunda w zapalniczkach ??? wszystkich ??? zdemontuj zapalniczkę i zobacz jak kabelki i nie zdziw się jak zobaczysz bezpiecznik nie wiem czy tak ma oryginał ale w mojej zapalniczce na tunelu jest wmontowany bezpiecznik widoczny po wyjęciu tejże
kozik82 - 05-07-2017, 08:38
jawaldek napisał/a: | Tylko brak prunda w zapalniczkach ??? wszystkich ??? zdemontuj zapalniczkę i zobacz jak kabelki i nie zdziw się jak zobaczysz bezpiecznik nie wiem czy tak ma oryginał ale w mojej zapalniczce na tunelu jest wmontowany bezpiecznik widoczny po wyjęciu tejże |
Hej Waldku
wlasnie tego chcilem uniknac rozbierania tunelu .... :/ ale dziwne jest to ze w zadnej zapalniczce niema napiecia
|
|
|