Sigma/Diamante Ogólne - Czy ktoś zamawiał w tym sklepie ?
Wojciech Bogacz - 20-07-2017, 21:26 Temat postu: Czy ktoś zamawiał w tym sklepie ? Czy ktoś może zamawiał części w sklepie czesciauto24.pl - poszukuję kilku części do Sigmy kombi (tylne amortyzatory między innymi) no i tutaj znalazłem - po pierwsze są dostępne - po drugie cena nawet OK.
Z góry dzięki za info
P.S. - tak - kupiliśmy Sigmę - opis na forum za kilka dni
katzenjammer - 04-10-2017, 23:49 Temat postu: Re: Czy ktoś zamawiał w tym sklepie ? [quote="Wojciech Bogacz"]Czy ktoś może zamawiał części w sklepie czesciauto24.pl - poszukuję kilku części do Sigmy kombi (tylne amortyzatory między innymi) no i tutaj znalazłem - po pierwsze są dostępne - po drugie cena nawet OK.
Tak, kupowałem, widzę, że już poprawili opis dostępności, poprzednio status oczekiwania 5 dni oznaczał, że części po prostu nie mają, pomoc techniczna na Sigmach się nie zna ale generalnie sklep funkcjonuje poprawnie, można śmiało zamawiać, tylko należy uważać bo w autodocu jest sporo błędów jeśli chodzi o nasze autka.
lukasz12 - 05-10-2017, 15:49 Temat postu: Re: Czy ktoś zamawiał w tym sklepie ? [quote="katzenjammer"] Wojciech Bogacz napisał/a: | Czy ktoś może zamawiał części w sklepie czesciauto24.pl - poszukuję kilku części do Sigmy kombi (tylne amortyzatory między innymi) no i tutaj znalazłem - po pierwsze są dostępne - po drugie cena nawet OK.
Tak, kupowałem, widzę, że już poprawili opis dostępności, poprzednio status oczekiwania 5 dni oznaczał, że części po prostu nie mają, pomoc techniczna na Sigmach się nie zna ale generalnie sklep funkcjonuje poprawnie, można śmiało zamawiać, tylko należy uważać bo w autodocu jest sporo błędów jeśli chodzi o nasze autka. |
Też zamawiałem amortyzatory do kombi i właśnie z tą dostępnością był zonk - niby były a się okazało że ich nie mają jednak i trzeba czekać. W teorii 3 tygodnie, w praktyce około 10 dni więc po złożeniu zamówienie ostatecznie dotarło po około 2 tygodniach.
Drugi problem to błędy w katalogu - już się cieszyłem że jest tyle zamienników jeśli chodzi o tylne tarcze do kombi a okazało się że są to tarcze od 3000GT - bardzo podobne gdyby nie ta wysokość tarczy.
Ogólnie dramatu nie ma, ale trzeba samemu bardzo dokładnie sprawdzać czy coś będzie pasować.
|
|
|