To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Outlandera - prośba o ocenę

Wojtek7946 - 14-09-2017, 21:24
Temat postu: prośba o ocenę
Witam ,planuje zmienić auto i mój wybór padł na outlandera ,co myślicie o tym https://www.otomoto.pl/of...c-ID6z51dd.html
,wygląda na całkiem ładny egzemplarz ?
Oglądałem też crossera http://allegro.pl/citroen...6946485691.html .Nawet nim jeździłem i mierzyłem go miernikiem lakieru ,i powiem szczerze nic nie puka nic nie stuka ,fajnie chodzi ,nie ściąga go na żadną stronę ,,miernik pokazuje że jedna strona malowana ,ale bez tragedii ,poniżej 200, teraz wady ,na samym początku nie chciały się otworzyć drzwi od kierowcy ,,po otwarciu kluczykiem ,póżniej było ok ,,następna sprawa nie działa składane lusterko od kierowcy ,kluczyk blokuje się w stacyjce ,,sam nie wiem co myśleć ,czy ryzykować i brać go na stacje diagnostyczną ,czy sobie odpuścić i szukać coś innego ?
Pozdrawiam

staszq2 - 16-09-2017, 20:46

Cytryna wydaje mi się na "zmęczoną" albo przebieg przekręcony albo jazda na krótkich odcinkach czy też przeważająco po mieście. Outlander - ładne zdjęcia po polerce albo coś - chociaż nie mówię że to źle :wink: Ogólnie ze zdjęć to bardziej widzi mi się Misiek bo Cytryna taka jakaś przyduszona na tych zdjęciach...
Wojtek7946 - 17-09-2017, 09:25

No właśnie mi się też wydaje że citroen taki jakiś za bardzo zniszczony jest jak na taki przebieg ...ten drugi znowu zdjęcia ładne.,ale opinie o komisie fatalne .. Oj chyba ciężko będzie znaleźć jakiegoś ładnego miśka ....
Dużo jest ogłoszeń aut ż napędem na sam przód , ale w takim aucie napęd na jedną oś to chyba porażka

radek79 - 17-09-2017, 09:35

mitsu tym się różni od cytryny że jest typowo przyszykowane pod sprzedaż,myślę że od właściciela cytryny dowiesz się więcej rzeczy prawdziwych o aucie
środek w tych autach niszczy się bardzo szybko,jazda na stację tym autem to strata czasu i pieniędzy jak pod czas jazdy nie ma stuków,co do zamka stacyjki i lusterka trzeba rozebrać i przeczyścić i nasmarować mechanizmy