Outlander II Ogólne - [II 2.4 MIVEC] Wyciek w okolicy ramy silnika, zawieszenia pr
nimrodelipapi - 26-09-2017, 22:25 Temat postu: [II 2.4 MIVEC] Wyciek w okolicy ramy silnika, zawieszenia pr Witam
Po czasie chciałbym wrócić do marki jaką jest Mitsubishi
Noszę z zamiarem kupna Outlandera II, otrzymałem zdjęcia od osoby sprzedającej a na jednym z nich taka sytuacja: mokra rama pod napędem, czy to normalne zjawisko, jest tam jakaś rurka z klimatyzacji, czy to grubszy problem?
Zgóry dziękuję za pomoc.
https://www.dropbox.com/s...lander.png?dl=0
[ Dodano: 28-09-2017, 19:54 ]
Nikt niema Outlandera z klimatyzacją ?? nikt nigdy nie zaglądał pod samochód skąd wypływa woda z klimy?
elmundialo - 29-09-2017, 12:54
Witaj . Jutro mogę Ci specjalnie zajrzeć pod auto, tylko ja na twoim zdjęciu nic nie widzę. Znaczy że nie widzę tej plamy,może mój tablet nie ostro pokazuje zdjęcie. Wiem tylko jedno,że na betonie żadnych plam nie mam .
nimrodelipapi - 01-10-2017, 19:49
Dzięki elmundialo, przed zakupem byliśmy na przeglądzie w ASO i dowiedziałem się, że rurka odpływowa jest tak umiejscowiona, że leje się po ramie.
Tak, że ten zostaliśmy z żoną właścicielami Outlandera 2,4 z CVT, biała perła, wróciliśmy do marki Mitsubishi .
Ciekaw jestem czy nadal można kupić naklejki mitsumaniaki ?
msokol - 02-10-2017, 20:52
Ja mam 2 litrowego diesla i mam to samo, kiedy jest gorąco.
elmundialo - 22-10-2017, 00:26
Sorki,miałem sprawdzić ale nie sprawdziłem . Widzę że sytuacja się wyjaśniła.
Pzdr
Bzyk_R1 - 22-10-2017, 10:06
nimrodelipapi, naklejki podkładki pod tablice, czapeczki wszystko to kupisz w naszym sklepie na stronie głównej mitsumaniaki.pl. wiem tylko tylko że jakiś czas temu sprzedaż sklepu została wstrzymana ale trzeba potwierdzić te informacje.
|
|
|