Łódzkie - Konserwacja podwozia
Sushi - 14-10-2017, 21:26 Temat postu: Konserwacja podwozia Poszukuję jakiś naprawdę dobry warsztat w łódzkim lub mazowieckim, który zajmuje się konserwacją podwozia, ale nie na "odwal się pan" tylko dokładnie z rozebraniem wszystkich potrzebnych elementów - tak jakby robili to dla siebie. Oczywiście cena też ma znaczenia - w granicach rozsądku
pamar - 16-10-2017, 19:02
Też jestem zainteresowany, przy okazji potrzebny jest zabezpieczyciel dostawczaków.
Sushi - 18-10-2017, 21:52
Z ciekawości zapytałem w jednym ASO. Biorą 800zł (robią 2 dni - trochę mało jak na porządną robotę) i podobno zabezpieczają profile zamknięte. Mówią, że nie chcą naciągać klientów, więc gdybym się zdecydował to mogą się tym zająć dopiero wiosną, bo teraz pomimo tego, że w dzień jest ciepło to w nocy jest duża wilgoć, która może spowodować odwrotny efekt od spodziewanego. Może i mają rację.
jacek11 - 18-10-2017, 21:59
pamar napisał/a: | Też jestem zainteresowany, przy okazji potrzebny jest zabezpieczyciel dostawczaków. |
Czyli pakę trzeba zdejmować
rzymski - 22-10-2017, 00:48
Podłączę się do tematu tez jestem zainteresowany zabezpieczeniem podwozia...
gringo66 - 23-08-2018, 06:04
Odświeżam temat . Podwozie bierze mi rdzawka wiec poszukuje zakładu .
Pabloezg - 15-11-2018, 10:53
Witam Gringo66
Polecam fachowca na mimozy 35 w łodzi. Terminy ma spore ale warto, Człowiek tylko i wyłacznie zabezpieczaniem spodu sie zajmuje. Zabezpiecza spod z gwarancją na 5 lat. Po zabezpieczeniu spodu umawiasz sie na przysżły rok na kontrole ewentualnie na poprawki i pozniej na drugi rok to samo i płacisz tylko za mycie. Jestem mega zadowolony oraz dwóch moich znajomych też Auta tak powinny wyglądać jak wyjezdzaja z fabryki.
misza116 - 24-11-2018, 22:55
Pabloezg napisał/a: | Polecam fachowca na mimozy 35 w łodzi |
Ile placiles, jesli mozna spytac?
Przez telefon mialem raczej kiepskie wrazenie, przy tych jego cenach moglby nauczyc sie rozmawiac z ludzmi. Jezeli konserwuje tak, jak rozmawia, to slabo to widze. Pytanie w jaki sposob konserwuje uznal za malo istotne, zeby odpowiadac.
Konserwuje caly rok, zapytalem, czy zima ta konserwacja ma szanse byc tak trwala jak zrobiona latem, tez nie widzial sensu gadac ze mna o tym.
Moze ja zadaje glupie pytania
Pabloezg - 05-12-2018, 09:57
misza116 napisał/a: | Ile placiles, jesli mozna spytac? |
Płaciłem 1200 zł Jesli chcesz mozemy sie gdzies ustawić zobaczysz sobie spod jak został zrobiony w moim. Moim zdaniem najlepiej bedzie jak podjedziesz sobie do niego i pogadasz. Zadowolony jestem z efektu końcowego w moim lancerze jak i w MPS brata i w CLS kumpla.
misza116 - 07-12-2018, 10:02
Podjadę i pogadam, mimo złego pierwszego wrażenia.
Cena konkret, ale nie spotkałem innego, który by się odważył dać gwarancję na 5 lat
SebekLDZTEO - 05-07-2019, 17:16
Odświeżę temat, póki lato chciałbym rudą wygonić z dołu i zakonserwować, ktoś panowie poleci zakład?
Co do : AUTO KONSERWACJA . ANTYKOROZJA . ZABEZPIECZENIE PODWOZI I PROFILI SAMOCHODÓW.
ŁÓDŹ ul. MIMOZY 35 (róg z ul. Wałbrzyską) tel 42 6551287 600 560077 to czytałem jakieś tam opinie i jest OK , podjadę za 2 tygodnie i się przekonam co i jak:)
nahar - 08-07-2019, 02:23
Byłem 2 lata temu na Mimozy. Robią dobrze, ale tylko jak masz zdrowe podwozie. Jak nie to nie dawaj im, tylko najpierw wyczyść i zalej jakimś syfem do zżerania rdzy (carosol np). A i po zrobieniu wleź pod spód i sprawdź czy nie pozapychali odpływów (mi część pozapychali).
Ogólnie z konserwacji podwozi to jeden z lepszych zakładów, ale niestety należy do nich jechać zdrowym autem.
SebekLDZTEO - 10-07-2019, 07:55
Dziękuję nahar za info. To muszę rozejrzeć się po z znajomych co mają kanał i sam zadziałać aby rudą wygnać 😩🤔
[ Dodano: 17-07-2019, 03:47 ]
AUTO-MIX ŁÓDŹ. ...a tutaj może ktoś zawitał i wie co i jak?
|
|
|