[04-13]Colt CZx - [CZX 04-XX] zgłaszanie usterek w serwisie
Anonymous - 23-03-2007, 08:52 Temat postu: [CZX 04-XX] zgłaszanie usterek w serwisie Witam,
wczoraj zaczal skrzypiec fotel kierowcy w moim cz3 (objawia się podczas skretow prawa-lewa - np podczas slalomu miedzy dziurami) - zdarzylo sie to komuś w cz3/cz5?
I zastanawiam się czy nie wybrać się z tym do serwisu (nie chce mi sie podkladać tam czegos skoro auto na gwarancji) - przy okazji zgłosiłbym ten schowek - bo troche jednak też hałasuje na nierownosciach - z tego co wiem część z Was już to zgłaszała, jest to jakaś złożona sprawa czy naprawiają od ręki?
Pozdrawiam
michalp - 23-03-2007, 09:33
Fotel mi nie skrzypi, ale jakieś 2-3 tygodnie temu zgłosiłem (telefonicznie) problem ze schowkiem i ciężko wchodzącym wstecznym.
Po tygodniu zadzwonili z ASO że części już ściągnęli i czekają na mnie, ASO zaprasza na wizytę. Jak widać - bez kłopotu.
Anonymous - 23-03-2007, 12:10
Dzięki za info. Zadzwonilem i faktycznie milo i bezproblemowo. Zaprosili mnie w poniedzialek do sprawdzenia. Przy okazji dowiedziałem się - gwizdki wysokotonowe są po 172 zł + ew robocizna za montaż.
Pozdrawiam!
michalp - 23-03-2007, 20:00
Gorzkim napisał/a: | Przy okazji dowiedziałem się - gwizdki wysokotonowe są po 172 zł + ew robocizna za montaż. |
Wielkie dzięki Gorzkim. Trzeba będzie uzupełnić wyposażenie misia.
|
|
|