To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Parę słów o Evo od użytkownika STi

Jackie - 14-11-2005, 09:35
Temat postu: Parę słów o Evo od użytkownika STi
topic na forum subaru

Hehe, gość ma fajne przemyslenia ;)

Pozdrawiam

Hubeeert - 14-11-2005, 11:16

Nawrócony :mrgreen:
Anonymous - 14-11-2005, 11:32

Jeden sie zirytowal, swiadczy o tym koncowy post, nie mogl przezyc ze evo lepsze niz sti :D
Anonymous - 14-11-2005, 11:42

Możemy tu sobie dyskutować do woli. Ja nie jechałem ani STI ani EVO, więc dla mnie to dyskusja w sferze wykraczającej poza moje postrzeganie ;-)

I właściwie to mi ryba co lepsze, szybsze, co lepiej się trzyma na zakretach...

Zastanawia mnie tylko jedno - skoro EVO jest takie boskie, to czemu mitsu tak słabo stoi w WRC? A w ogóle piekne jest to, że Cytryna bije wszystkich hehe

Hubeeert - 14-11-2005, 11:49

Fido__ napisał/a:
skoro EVO jest takie boskie, to czemu mitsu tak słabo stoi w WRC?

Postepu technicznego nie da się zatrzymać - Mitsu A grupową rajdówką łoiło wszystkie Wurce aż się skończyło. No i teraz trzeba nadganiać.
nie wiem czy pamiętasz że kiedyś EVO nie miało nawet gwarancji producenta a teraz? Gwarancje rekojmie innne duperele. A samochód jak ma mieć gearancję tojuz nie może być taki "ostry" no i jak się go sprzedaje "prezesom" z kasą którzy nie potrafią jeździć to musi ich tez ratować z róznych sytuacji więc nie jest taki jak było na przykład EVO III.... A szkoda....

Kofi - 14-11-2005, 14:21

EVO VI - ostatni prawdziwy killer.
Karwoś - 14-11-2005, 19:22

A ja bym z chęcią przejechał sie Evo - na pewno jak mnie bedzie kiedyś stać to sobie kupię:)
kochajj - 14-11-2005, 20:30

pochwale sie bo moze w najblzszym czasie uda mi sie przejechać Evo VI... czekam na telefon od Romla ;)
Anonymous - 16-11-2005, 18:49

a ja czytałem opinie w kilku niezależnych testach że sube lepiej się prowadzi-jest łatwiejsza a evo narwane i wymaga bardziej doświadczonego kierowcy?? osobiście wole evo ale z gangiem silnika subaru
evo VI jechałem na prawym fotelu-POTWÓR :twisted:

Hubeeert - 17-11-2005, 08:59

misiu-bisi napisał/a:
a ja czytałem opinie w kilku niezależnych testach że sube lepiej się prowadzi-jest łatwiejsza a evo narwane i wymaga bardziej doświadczonego kierowcy

Ciekawe co by na to powiedzieli userzy subaru - ich bolączką jest "ryjący asfalt" w zakręcie przód czyli podsterowność. No ale podobno podsterowny samochód lepiej sie prowadzi przeciętnemu kierowcy - takiem jak nie przymierzając jakaś miernota z gazety lub od P. Miecugowa i spółki z TVN "Turbo".
Generalnie oba nie są już czysto sportowe tylko wykastrowane aby przecietny kierowca mógł pojechać do marketu i czuć się jak Big Mac na OSie. To już nie to....

Krzyzak - 17-11-2005, 09:11

Hubeeert napisał/a:
Generalnie oba nie są już czysto sportowe tylko wykastrowane aby przecietny kierowca mógł pojechać do marketu i czuć się jak Big Mac na OSie. To już nie to....

No cóż - te firmy żyją ze sprzedaży aut, a sprzedanie kilku egzeplarzy kierowcom zawodowym to nie to samo, co sprzedaż kilku tysięcy bogatym ludziom, którzy chcą mieć auto sportowe, komfortowe i takie, które 'wybacza' wiele ich błędów.

Hubeeert - 17-11-2005, 09:13

Darek ależ ja o tym wiem :D ja tylko wzdycham do czasów gdzie "Mitsubishi Lancer EVO" wymawiało się z szacunkiem...
Anonymous - 17-11-2005, 12:18

link evo9 vs sti