To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[XX-92]Galant E3xA i starsze - [E3x 88-92] witam , czy są jakieś modele zderzaków które pas

Anonymous - 23-03-2007, 20:16
Temat postu: [E3x 88-92] witam , czy są jakieś modele zderzaków które pas
oczywiscie chodzi o inny niz seryjne, czy od jakiegos innego auta bedą pasować? jak tak to np. od jakiego??
chodzi o zderzak przedni,
wersja hatchback Gti 1990r

na allegro po 300 chodzą kurde troche dużo...

Anonymous - 23-03-2007, 23:00

reno clio
Anonymous - 24-03-2007, 09:18

poważnie czy sobie jaja robosz?? jak tak o rozumiem ze to starsze
Hubeeert - 24-03-2007, 15:39

bombello1 napisał/a:
reno clio
Masz na mysli Renault Clio?

Jest wezsze od Galanta E3x o okolo 20cm.
Co do zderzaka masz 3 wyjscia
1. Posklejac to co masz i polakierowac - wiecej niz 300zl
2. Kupic uzywany - 300zl
3. Kupic jakis madafaka tjuninkowy :roll: nie musze chyba precyzowac co o tym mysle :?:

:D
Pozdrawiam

Anonymous - 24-03-2007, 15:44

Hubeeert napisał/a:
bombello1 napisał/a:
reno clio

Pozdrawiam

oczewiście że tak pozwoliłem sobie na mały żarcik
Pozdrawiam.

Hubeeert - 24-03-2007, 15:50

bombello1 napisał/a:
Hubeeert napisał/a:
bombello1 napisał/a:
reno clio

Pozdrawiam

oczewiście że tak pozwoliłem sobie na mały żarcik
Pozdrawiam.

Prosze zapoznaj sie z Zasadami Forum.
Pilnie.
Dziekuje.

Anonymous - 24-03-2007, 20:28

Hubeeert napisał/a:
bombello1 napisał/a:
reno clio

3. Kupic jakis madafaka tjuninkowy :roll: nie musze chyba precyzowac co o tym mysle :?:

:D
Pozdrawiam

Ale mi nei chodzi o jakis lansowaty, poprostu chcialbym sie w 200-220 zamknac, moze byc jakis tuningowy ale bez jaj poprostu zeby pasował do reszty, a nie jakis jak maja Bety 3, czy golfy, czy inne wiesniaki.

ps. a Czemu tak bardzo jestes wogule przeciwny tuningowi?

Maciek - 25-03-2007, 20:31

Ja myślę że ten oryginał od GTi z tych lat jakie widziałem są super więc nie zmieniaj. Chciałbym mieć cały kpl od GTi do swojego :roll:
Wook@sH - 25-03-2007, 23:42

Tak dokładnie całe ospojlerowanie wygląda super, typowe z tamtych lat, nie przesadzone a podkreślające zacięcie sportowe auta, u mnie brakuje jedynie halogenów - ale też nie wiem czy nie wyglądał by przez to gorzej.
Serek - 26-03-2007, 20:24

Cytat:
u mnie brakuje jedynie halogenów - ale też nie wiem czy nie wyglądał by przez to gorzej

Hmm, moim zdaniem vr4 wygląda lepiej niż zwykły model GTI przez to, że ma...halogeny soczewkowe z przodu. Niestety to rarytas.
Ponadto zgodzę się z innymi klubowiczami, że najładniejsze ospojlerowanie oferowane było przez MMC i AMG. Oczywiście najlepszą wersją dostępną do GTI jest pakiet kolegi Wook@sH - dla wersji Dynamic4 i vr4. Niestety tylny spojler na klapie bagażnika pozostawia wiele do życzenia. Co innego wersja AMG. Paluszki lizać. :P
Przedni zderzak w GTI to w więszości przypadków standardowy zderzak wraz z dolną dokładką. Można takie odnaleźć również w zwykłych modelach ale najczęściej w hatchbackach. Powodzenia.

Maciek - 26-03-2007, 20:38

Serek, masz może gdzieś foty tych spiolerków z dokładkami. Zapodaj jak masz równiez foty z halogenkami soczewkowymi ja do swojego dokupiłem ori halogenki ale nie mam tych bocznych zaślepek :(
Serek - 26-03-2007, 22:23

Między innymi tutaj są halogeny:
http://www2.tbb.t-com.ne.jp/e39aonline/
tutaj jest zderzak z dokładką:
http://www.markspages.nl/galant2.htm

Wook@sH - 26-03-2007, 22:25

Serek napisał/a:
Niestety tylny spojler na klapie bagażnika pozostawia wiele do życzenia. Co innego wersja AMG.

W sumie to jest delikatniy tak też wyglada i w sumie dobrze komponuje sie z resztą auta, nie jest przesadzony i nie wyglada jak wielkie skrzydło. A nie wiem jak wyglada ten z wersji AMG mimo ze przed chwilą przeglądnąłem troche broszur z VR4-kami, jedynie co to na jednym zdjęciu było cos dziwnego, takie cos jakby przechodziło przez całą górną cześc bagażnieka, ale zdjęcie było niewyraźne ... :(
Wiec jakbyś miał jakąś fotke to zapodaj :)

Serek - 26-03-2007, 23:14

http://galantamg.nomaki.jp/list/list.html
Można oglądać do woli.
Piszac o tylnym spojlerze miałem na myśli jego kształt a nie wysokość. Znalazłem inny model w katalogu MMC z lat 90-tych - znacznie ładniejszy.

Maciek - 27-03-2007, 20:03

Tak widziałem ta wer Miśka o ile się nie mylę to coś z Monte Carlo ma jeszcze wloty powietrza na masce i przeniesione boczne kierunki na górę i to mi się wcale nie podoba. Cała reszta jest super jeszcze ta wycieraczka tylnej szyby w sedanie mniam mniam.