To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Inne modele Mitsubishi - Outlander phev kamera

bialy1920 - 11-12-2017, 18:40
Temat postu: Outlander phev kamera
Witam. Jestem posiadaczem outlandera phev od miesiąca. W dzisiejszym dniu podczas zakupów jakaś "menda" uderzyła drzwiami w moje drzwi powodując białe rysy. Oczywiście musze to naprawić na własny koszt bo sprawca uciekł a na parkingu nie ma kamer. Chciałbym spytać czy jest możliwość ustawienia kamer które będą wykrywać dźwieki uderzenia lub ruchu innego auta? Kamery w moim aucie sa 360° jest to wersja instyle +.
wybitny2 - 15-04-2019, 15:38
Temat postu: Re: Outlander phev kamera
bialy1920 napisał/a:
Witam. Jestem posiadaczem outlandera phev od miesiąca. W dzisiejszym dniu podczas zakupów jakaś "menda" uderzyła drzwiami w moje drzwi powodując białe rysy. Oczywiście musze to naprawić na własny koszt bo sprawca uciekł a na parkingu nie ma kamer. Chciałbym spytać czy jest możliwość ustawienia kamer które będą wykrywać dźwieki uderzenia lub ruchu innego auta? Kamery w moim aucie sa 360° jest to wersja instyle +.

Witam,nie chce się wypowiadać bo nie znam się na tej kwestii , zgłoś się do tokyo , koleś ma wszystko w jednym palcu , jeśli on coś stwierdzi to nikt nic innego nie wymyśli . tokyo nie idzie na łatwiznę jeśli da się coś zrobić to będzie starał się coś wymyślić i to zrobić