Outlander II GEN Techniczne - [II 2.0 DID] Zamiana radia CD na MMCS - wybór modelu
Dragon__PL - 16-12-2017, 00:40 Temat postu: [II 2.0 DID] Zamiana radia CD na MMCS - wybór modelu Witam szanownych forumowiczów. Postanowiłem poszerzyć doznania audiowizualne z jazdy moim Outlanderem i wymienic radio CD na MMCS. Znalazłem wersje o numerze 8750A239 jednak wydaje mi sie ze występowała dopiero od 2010 roku a moje auto jest modelem z roku 2007. I tu moje pytanie czy stacja będzie dobrze współpracować z autem?
Oraz pytanie kolejne gdzie mogę odszukać numerację pozostałych pasujących do siebie elementów wyposażenia audio aby poskładać je w całość jak np.:
System kontroli parkowania ( kamera i czujniki)
zestaw głośnomówiący (przyciski na kierownice, mikrofon, moduł BT)
Nagłośnienie (Wzmacniacz i głośniki wraz z subuferem)
Podłączenie MMCS (Wiązka, ramka)
Nawigacja (moduł i antena +mapa) - czy to juz jest w mmcs
Dziękuje za pomoc!
rezon - 16-12-2017, 08:29
a nie lepiej i taniej kupić dedykowaną nowoczesną stację na Androidzie i mieć prawdziwą nawigację z omijaniem korków, Yanosikiem, itd... zamiast inwestować w muzeum?
Komandor - 16-12-2017, 18:18
Jedyna zaleta MMCSa to dostęp do ustawień np. świateł, wszystkie inne funkcje to rzeczywiście już muzeum. Jezeli nie masz Rockforda to nawet jest większy wybór wśród "chińczyków"
Dragon__PL - 18-12-2017, 22:45
wracając do zadanych przeze mnie pytań czy ktoś może wypowiedzieć sie z ich zrozumieniem bez zmiany tematu?
|
|
|