Carisma - Techniczne - Brak podświetlania deski rozdz. i tylnych świateł
Anonymous - 24-03-2007, 21:47 Temat postu: Brak podświetlania deski rozdz. i tylnych świateł wiatm wszystkich!!
mam taki problem: wyjezdzajac z garazu dzis wieczorem zauwazylem ze nie mam podswietlania deski rozdzielczej a co gorsza nie dzialaja tylne swiatla i podswietlenie tablicy rozdzielczej!!! kierunki, stop i wsteczny sa ok. sprawdzilem bezpieczniki i przekaznik pod maska i wszystko gra zarowki tez sa ok!! nie wiem co robic?? moze ktos z Was wie co moze byc tego przyczyna???
Matejko - 25-03-2007, 00:08
dzial FAQ carisma i rozpiska bezpiecznikow - masz puszke przed lewym kolanem kierowcy bezpiecznik ci padl od zegarow nr 12 i ma 10amper - tam sa te minitopikowe
Chooper - 25-03-2007, 11:21
a na przyszłość proszę inaczej tytułować swoje pytania, aniżeli "POMOCY", czyli w tym przypadku np. "niedziałające światła"
Anonymous - 25-03-2007, 20:58
Co do świateł stopu to jest 99% , że padł Ci wyłącznik pod pedałem stopu. W ASO tylko dostepny za 30 zł + żarówki, bo raczej spalone...
Najlepiej się upewnić i podpiąć auto pod komputer i wyjdzie błąd...
Anonymous - 25-03-2007, 23:08
sprawdzilem wszystkie bezpieczniki te pod kierownica takze i niestety okazalo sie ze wszystkie sa dobre. zauwazylem tez ze nie dzialaja swiatla pozycyjne przednie a mijania swieca jakby mocniej! musze przyznac ze grzebalem wczesniej przy kablach montujac czujniki parkowania ale sprawdzilem wszystko i nawet odlaczylem centralke i dalej nie dzialaja!
Gattsu nic o stopach nie pisalem ze mi tez nie dzialaja.
sorry za temat troche sie zapomnialem
[ Dodano: 27-03-2007, 14:00 ]
posprawdzalem tez przekazniki i nadal nic!!! nie wiem co jeszcze mozna zrobic. moze ktos zna sie troche na elektryce??
|
|
|