To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Problim z kompem

Jackie - 14-11-2005, 19:38
Temat postu: Problim z kompem
Mam mały kłopot ze swoimi kompami - otóż od momentu zainstalowania przeglądarki Maxton nie działają mi poruszające się ikonki, avatarki i takie tam. Znaczy widzę obrazek ale jakby zatrzymany w ruchu. Dodam, że odinstalowałem już Maxtona i nadal nie bangla. Ma ktoś pojęcie co z tym zrobić??
Z góry dziękuję
Pozdrawiam

Rafal_Szczecin - 14-11-2005, 19:40

moja rada : przeskanuj kompa jakims anty wirem.

na pewno ktos doradzi jeszcze jakies inne metody .

Matejko - 14-11-2005, 20:12

prawdopodobnie przegladarka musiala zainstalowac jakis swoj program do otwierania plikow typu .jpg .gif itp, sprawdz w jakims folderze Narzędzia--->Opcje folderów--->typy plików i zobacz z jakimi programami sa skojarzone pliki z takimi rozszerzeniami, kiedys mialem taki problem i to bylo akurat to :)
JCH - 14-11-2005, 20:14
Temat postu: Re: Problim z kompem
Jackie napisał/a:
... nie działają mi poruszające się ikonki, avatarki i takie tam. Znaczy widzę obrazek ale jakby zatrzymany w ruchu.

Czasem tak właśnie było, że Twój avatar nie banglał. Dziś bangla :) Wydaje mi się, że taki objaw miałem jak grzeałem coś w ustawieniach przeglądarki (cookiesy, pobieraj obrazy, pop up-y - coś z tych rzeczy bardziej), tak mi się wydaje :?

Jackie - 14-11-2005, 20:22

Matejko, Dzięki.
BANGLA wszystko. Dziękuję za podpowiedź.

Matejko - 14-11-2005, 21:59

Jackie napisał/a:
Matejko, Dzięki.
BANGLA wszystko. Dziękuję za podpowiedź.

no to kurde wiesz co mam gratis :wink: :mrgreen:

Anonymous - 15-11-2005, 13:22

na przyszlosc:
Opcje Internetowe -> Zaawansowane -> Odtwarzaj animacje na stronach sieci web

Karwoś - 16-11-2005, 17:57

To teraz ja zapytam:
Korzystam z NetCaptora i :
1. nie mogę sie za jego pomocą zalogować w galerii i sklepie - po prostu tak jakby te okienko było zablokowane, a w Internet Explorer działa wszystko prawidłowo. I nie wiem które to opcje powiny być zaznaczone :(

Anonymous - 17-11-2005, 01:10

Karwoś, jak bede mial chwile to zainstaluje i sprawdze bo przyznam sie ze nawet o tym nie slyszalem, chyba ze jest jakis uzytkownik tegoz cuda i wie co zrobic