Off Topic - Czy to nie jest dziwne?
Anonymous - 25-03-2007, 21:39 Temat postu: Czy to nie jest dziwne? Przeczytałem wpis kolegi Krzyżaka i krew sie w żyłach zagotowała
klik
Dziesiątki ludzi włazi na tą strone aby znalesc rozwiązanie a Krzyżak Cytat: | chyba to wywale i zamkne strone - nawet nie zarabiam na roczny abonament (musialem doplacic jakies 20 zl - czyli wplat bylo na 40 zl) |
Uwazam, ze to nie w porzadku.
Krzyzak traci swój prywatny czas, robi stronke tak ze nawet dziecko przeprowadziłbym przez wykonywane czynności, pełno ludzi tam zaglada i stosuje sie do zalecanych porad i zebrał tylko 40zl
Krzyżak nie wie ze wpis robie na ten temat ( moze nie chce tego żeby takowy był) ale dla mnie korzystanie na sępa i niewpłacenie na konto ani złotówki to tak sobie swiadczy o korzystajacych.
PRZECIEZ ON TEGO NIE ROBI DLA SIEBIE TYLKO DLA NAS WSZYSTKICH
Dzieki wpłacie moze zamieszczać wiecej i wiecej i wszyscy bedziemy z tego korzystać tak naprawde (prędzej czy pozniej )
[ Komentarz dodany przez: Hubeeert: 25-03-2007, 22:39 ]
Edytowalem Twoja wypowiedz. Na przyszlosc bardz laskaw powstrzymac swoja ekspresje w wyrazaniu uczuc. I odczuc. Jak rowniez odzwyczaj sie od uzywania slow powszechnie uwazanych za obelzywe. Dla informacji wszystkich - wulgaryzm wykropkowany wciaz jest wulgaryzmem. A ich naduzywanie nie nastraja raczej odbiorcy pozytywnie do Nas.
Anonymous - 25-03-2007, 22:20
nie mozna tego napisac bez bluzgow?
Hubeeert - 25-03-2007, 22:42
Mozna.
Swoja droga - wielu z Nas korzysta ze strony Darka.
Mam dla Ciebie propozycje Darek - mozemy to wszystko zamiescic na Forum.
Odezwij sie do mnie.
Anonymous - 25-03-2007, 23:17
I o to mi chodziło
Cytat: | Swoja droga - wielu z Nas korzysta ze strony Darka |
Jakby każdy wpłacił 1/6 tego co zapłaciłby w warsztacie to i tak uważam niewiele a z drugiej strony wiele bo pozowliłoby na bezproblemowe istnienie stronki.
Do stutysięcy beczek soli
Bo przecież:
Kod: | Będąc miłośnikiem Mitsu zyskujesz nie tylko auto (jeśli kupisz),
ale przede wszystkim niesamowitą, zgraną RODZINĘ, na którą zawsze możesz liczyć -
wierz mi - tego nie ma żadna inna marka (na pewno nie w takim zakresie) |
I NIE ZAPOMINAJCIE O TYM
|
|
|