To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Wielkopolskie - Mitsu na ślub

Kaucz - 01-02-2018, 02:19
Temat postu: Mitsu na ślub
9 czerwca tego roku się hajtam i potrzebuje też auta do przejazdu hotel -> kościół -> sala weselna. Mimo, że teraz jeżdżę olejożerną Hondą to serce zostało przy Mitsu i takim też autem chciałbym pojechać do ślubu. Mam listę modeli, która mnie interesuje:
- Galant przed 1987 rokiem
- Sapporo
- Galant EA5A Avance - tylko czarny i tylko sedan
- Sigma - tylko czarna
- Diamante

Ślub w okolicach Mosiny więc auto też najlepiej żeby było z Wielkopolski ;) . Jak ktoś ma namiary, albo sam może pomóc to proszę o kontakt. Najbardziej zależy mi jednak na wyróżnionych autach ;) .

Krystian99 - 07-02-2018, 23:56

Niezła lista :) powodzenia by się znalazła odpowiednią gablota :)
Pozdrawiam :wink:

wojtas - 09-02-2018, 18:19

Srebrna może i bysie znalazła...
Kaucz - 10-02-2018, 15:34

Wpierw szukam co bym chciał :) . Jak nie znajdę w ciągu jakiegoś tam czasu to wtedy wjedzie kwestia "co jest".

A w ostateczności i tak mogę pojechać Akordeonem :P .

eremita - 01-03-2018, 15:28

Jak ci podejdzie ciemny granat w galu to mogę Cię zawieść :)
Co prawda koło kwietnia jak grandis będzie przygotowany do jazdy gal będzie wystawiany na sprzedaż ale wątpię że się szybko sprzeda zwłaszcza że tanio nie oddam :mrgreen:

Kaucz - 13-06-2018, 19:08

Osobiście już podziękowałem natomiast uważam, że pewne wieści powinny nieść się dalej :)

A więc: serdecznie raz jeszcze dziękuję Krystianowi za udostępnienie swojego Fiata na nasz ślub :) . Wystrojenie perfekcyjne, auto świetne i nawet moja żona stwierdziła, że pięknie utrzymane auto :) . Nie mówiąc już o reakcjach gości :) .
W sumie gdybym jednak wybrał jakieś Mitsu to źle bym zrobił :P . Fiat 125p Krystiana o wiele lepiej odnajdywał się w klimacie naszej Karczmy :) .

Tak więc Krystianie: Pięknie dziękujemy Ci za poświęcony nam czas i życzę Ci, żebyś miał tyle okazji do takiego jeżdżenia Fiatem ile tylko zapragniesz :) !
Karol & Asia :)

Krystian99 - 13-07-2018, 10:19

Hej :)
Wspaniale że jesteście zadowoleni :D
Była to dla mnie czysta przyjemność 8)