To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Lancera! - Zakup Mitsubishi Lancer 1,6

kiolik - 15-03-2018, 15:18
Temat postu: Zakup Mitsubishi Lancer 1,6
Dzień dobry wszystkim. Chcemy (z żoną) kupić autko - takie które posłuży pare lat do jazdy głównie w mieście i 2/3 razy w roku na jakiś wypad wakacyjny z riodzinką

Pojawiła sie oferta (link poniżej) a że w temacie Mitsubishi moja wiedza jest znikoma , proszę o rady,uwagi szanowch forumowiczów czy ten zakup jest wart uwagi czy lepiej sie w to nie pchać.

https://www.otomoto.pl/of...n-ID6yKHb9.html

Dziękuje za wszelkie odpowiedzi i rady z Waszej strony

PS: Może ktoś z was jest z Zielonej i mógłby pomóc przy zakupie swoją wiedzą. Nie za free rzecz jasna :-)

Robert
Zielona Góra

Bizi78 - 15-03-2018, 15:25

Z tą najbogatszą wersją wyposażenia to kogoś poniosła ułańska fantazja :mrgreen: .
tościk - 15-03-2018, 15:27

Może i to złe podejście z mojej strony, ale jak widzę niemieckie auto, w dodatku 8 letnie i przebieg w okolicach 100 tys., to mi się od razu czerwona lampka włącza, że kręcone.
Bizi78 - 15-03-2018, 15:34

Poproś o vin auta.
Na foto masz pieczątki z ASO w niemcowni podzwoń i się dopytaj, czy w ogóle serwisowali.
Może przez przypadek podadzą namiar na Niemca właściciela.
Choć serwisy się kończą na początku 2015r :? .

kiolik - 15-03-2018, 15:40

Hej. Dzięki za pierwsze szybkie odpowiedzi.

Co do wyposażenia - :-) rozumiem że były lepiej wyposażone ale takie jak tutaj dla mnie jest powiedzmy - ok

Temat km i kręconych liczników to temat rzeka.... Głównie dotyczy silników diesla ale pewnie i benzyny sa oszukane

Sprawdze z tym VIN

Bizi78 - 15-03-2018, 16:15

kiolik napisał/a:
Co do wyposażenia - :-) rozumiem że były lepiej wyposażone ale takie jak tutaj dla mnie jest powiedzmy - ok

MMCS

Kolorowe zegary.

Fotka ukradziona Grzesiowi 8) .

Pewnie jeszcze coś by się znalazło :wink: .

kiolik - 20-03-2018, 15:11

Drodzy koledzy

Szukam dalej i znalazłem coś takiego
http://allegro.pl/show_it...1357302#thumb/1

Jeśli moglibyście sie wypowiedzieć będe bardzo wdzięczny. Napiszcie prosze też jak to jest ze spalaniem benzyny w mieście

pozdrawiam