Chcę kupić ASX! - POMOC w zakupie ASXa
fanatyklech - 12-04-2018, 16:59 Temat postu: POMOC w zakupie ASXa Witam. Jestem zainteresowany zakupem ASX z podanego linka niżej. Proszę żebyście rzucili okiem bardziej doświadczonych kolegów czy wszystko z samochodem na zdjęciach jest ok. Co mi się rzuciło w oczy dziwne ułożenie wycieraczek przednich. Czy ten typ tak ma czy to odosobniony przypadek? Za wszelkie rady/wskazówki będe wdzięczny. czy np jest odpowiedni grill zgadzają sie oznaczenia naklejki itp. po samochód mam ponad 400km w jedną stronę i nie chcę jechać na marne.
http://allegro.pl/show_it...be2ff62#thumb/1
ps. Aha i po kierownicy wnioskuję że auto ma tempomat tak jeżeli przyciski są z obydwu stron? bo w opisie auta sprzedający nic o tym nie wspomina...
JcK - 13-04-2018, 07:19
Z tego co widzę, to wersja Invite - jeśli w tej materii nic się nie zmieniało, to chyba tylko Inform nie miał tempomatu. I tak, wtedy przyciski są po obu stronach kierownicy - z jednej strony obsługujesz radio, z drugiej właśnie tempomat.
scotch_ - 13-04-2018, 13:29
faktycznie te wycieraczki są wysoko ułożone... nigdy nie sprawdzałem czy zostają tak po wyłączeniu zapłonu a w tej chwili nie mam auta pod ręką żeby to obadać. Zdjęcia słabe i nic nie widać. A i mi jeszcze rzucił się w oczy pokrowiec na siedzeniu pasażera, po co? Brak też tablic i daty pierwszej rejestracji w ogłoszeniu. Napisz do właściciela nich ci podeśle i jeżeli krajowy to sprawdź sobie na https://historiapojazdu.gov.pl
edycja: aaaa sorry jest chyba data 1 rej. 28.02.2011. To tylko tablic brak
PTE - 14-04-2018, 22:18
U mnie wycieraczki są tak samo ułożone,
Tempomat powinien być, choć jego funkcjonalność przy ręcznej skrzyni biegów i tak jest ograniczona,
Anonymous - 15-04-2018, 14:53
Jeżeli ktoś się nauczy to nawet na drogach lokalnych jeżeli jest mały ruch np. wcześnie rano jadąc do pracy włączam tempomat i noga odpoczywa, zmiana prędkości na kierownicy i jest wygodnie i nic nie ma do tego ręczna skrzynia biegów.
Anonymous - 15-04-2018, 15:05
Fakt
|
|
|