Pajero Sport - Dywaniki
lapa16 - 16-04-2018, 17:16 Temat postu: Dywaniki Witam
Potrzebowałbym zakupić dywaniki a w zasadzie korytka gumowe do mojego Sporta 2000r Tylko przednie, niestety mam problem bo ciężko mam znaleźć. Ma ktoś namiary gdzie mógłbym je kupic? Nie zależy mi na oryginałach.
hunter871 - 16-04-2018, 23:13
jeżeli chcesz żeby ci pasowały to tylko Aso bo te niby dydykowane do sporta z allegro to nie pasuja wcale
myszakowaty - 17-04-2018, 11:56
Sam ostatnio kupiłem gumowe na allegro za 34 zł
Pasażera pasuje idealnie ale ten kierowcy niestety już nie - w okolicy pedałów i podstopnicy. Tragedii nie ma, a cena tak niska że nie ma co narzekać.
lapa16 - 17-04-2018, 17:27
Dziękuję za odpowiedzi. Chyba zamówię w Mitsustyle oryginał
ZYZY91 - 17-04-2018, 23:16
Jak masz kogoś znajomego ze wschodu (Ukraina) to tam jest bardzo duży wybór dywaników welurowych, gumowych, z małym i dużym rantem, z napisem Mitsubishi Pajero Sport i bez napisu, idealnie dopasowanych do kształtu podłogi. Pajero Sporty są tam bardzo popularne i dostęp akcesoriów jest bardzo duży, również dobrej jakości.
lapa16 - 18-04-2018, 17:30
ZYZY91 napisał/a: | Jak masz kogoś znajomego ze wschodu (Ukraina) to tam jest bardzo duży wybór dywaników welurowych, gumowych, z małym i dużym rantem, z napisem Mitsubishi Pajero Sport i bez napisu, idealnie dopasowanych do kształtu podłogi. Pajero Sporty są tam bardzo popularne i dostęp akcesoriów jest bardzo duży, również dobrej jakości. |
Dzięki za podpowiedz lecz niestety nie mam tam nikogo
Ukraińskich stron też nie znam tym bardziej cyrylicy
|
|
|