Nasze Miśki - Następca Galanta czarnuch O1T
jaco2g - 07-05-2018, 06:36 Temat postu: Następca Galanta czarnuch O1T Witam.
Z racji że Galant znalazł nowy dom, postanowiłem poszukać czegoś ciekawego. Wybór padł na OT1, gdyż chciałem mieć 4 łapy i turbo więc mam
Sporo było szukania i oglądania ale wiadomo że zawsze jest coś nie tak w "krajówkach od handlarza" więc zacząłem szukać za granicami kraju i po wyszukaniu pojechałem i kupiłem.
Jak wiadomo nigdy nie ma tak żeby tylko wsiadać i jechać ale trzeba trochę popracować przy "nowym" nabytku więc ogarnąłem już większość zaplanowanych tematów, czyli regeneracja hamulców, wyeliminowanie stuków w zawieszeniu i wymiana wszystkich płynów , filtrów czy świec.
W tym tygodniu zostaje do zmiany rozrząd i ze spraw techniczno-obsługowych na chwilę obecną to by było na tyle.
Planów odnośnie tego Miśka jest sporo ale na to potrzeba sporo czasu, więc na razie chcę się nim cieszyć i bezproblemowo użytkować.
Oto on
Bzyk_R1 - 07-05-2018, 08:02
Życzę zadowolenia, bezawaryjności i zrealizowania wszystkich planów na czarnucha
jaco2g - 07-05-2018, 09:49
Dzięki. A co do planów to już podpatruje między innymi u Ciebie , ale to powoli bo na początek muszę mieć wszystko inne ogarnięte na tip top.
|
|
|