Śląskie - Regeneracja zacisków hamulcowych wraz z malowaniem. 

mah00ni - 20-05-2018, 12:13 Temat postu: Regeneracja zacisków hamulcowych wraz z malowaniem. Polecacie jakieś zakłady do wykonania takiej usługi: regeneracja zacisków + malowanie (coś więcej do wyboru niż paleta RAL)?
												 Bzyk_R1 - 20-05-2018, 12:27
  Znajdź na olx ogłoszenia dotyczące big brakes gościa z Sosnowca. Weź paszport i podwieź mu zdemontowane zaciski. Maluje w dowolnym kolorze i możesz też strzelić sobie napis jaki chcesz na zacisku. Widziałem efekt końcowy na żywo i zaciski są wyszkiełkowane i gładkie a kolor żywy i równo położony.
												 czarny.marcin - 20-05-2018, 12:47

| Bzyk_R1 napisał/a: | 	 		  | Znajdź na olx ogłoszenia dotyczące big brakes gościa z Sosnowca. Weź paszport i podwieź mu zdemontowane zaciski. Maluje w dowolnym kolorze i możesz też strzelić sobie napis jaki chcesz na zacisku. Widziałem efekt końcowy na żywo i zaciski są wyszkiełkowane i gładkie a kolor żywy i równo położony. | 	  

jeżeli to ogoszenie masz na myśli to gość już jest spalony na starcie , wypiaskował zacisk w miejscu pracy tłoczka co widać z resztą na zdjęciu . 

.
												 Bzyk_R1 - 20-05-2018, 21:16
  Ja pisałem o big brakes a nie o zaciskach do roweru. To inny człowiek.

| 

|  

|