Pajero II - Przednie fotele z "anglika"
jawaldek - 16-06-2018, 04:54 Temat postu: Przednie fotele z "anglika" Czy można bez problemowo zamontować przednie fotele z anglika do modelu europejskiego ?? Szczególnie chodzi mi o fotel kierowcy Ma on fajne "bajery" typu regulacje różne Po przekładce wszystkie "wajchy" będą od strony środkowej->>fotele zmieszczą się ?? prowadnice będą pasować ?? jakieś specjalne przeróbki czy łatwizna ?? odpuścić sobie temat ??
Mirek1275 - 20-06-2018, 21:33 Temat postu: Re: Przednie fotele z "anglika"
jawaldek napisał/a: | Czy można bez problemowo zamontować przednie fotele z anglika do modelu europejskiego ?? Szczególnie chodzi mi o fotel kierowcy Ma on fajne "bajery" typu regulacje różne Po przekładce wszystkie "wajchy" będą od strony środkowej->>fotele zmieszczą się ?? prowadnice będą pasować ?? jakieś specjalne przeróbki czy łatwizna ?? odpuścić sobie temat ?? |
Po co zamieniać fotele miejscami?
Nie lepiej będzie przełożyć fotel wraz z prowadnicami?
jawaldek - 20-06-2018, 23:10
Mirek1275 napisał/a: | Po co zamieniać fotele miejscami?
Nie lepiej będzie przełożyć fotel wraz z prowadnicami? | Nie jestem pewien ale prowadnice mają chyba różne długości ->> chyba I chyba nie pozostaje mi nic innego jak rozkręcić i przymierzyć :/
Mirek1275 - 21-06-2018, 12:33
Prowadnice mogą być różne, gdyż są zdaje się przynajmniej dwa różne konstrukcje foteli.
Z amortyzatorem gazowym lub bez niego.
Natomiast otwory montażowe w podłodze samochodu są raczej jednakowe.
|
|
|