[XX-92]Colt C50 i starsze - [ALL] Zamek maski
Krzyzak - 29-03-2007, 10:49 Temat postu: [ALL] Zamek maski Bardzo prosze o zamieszczenie w celach pogladowych zdjec zamkow maski w waszych C5x (lub C6x).
Jadac w weekend po bardzo nierownej drodze (nie dziurawej, ale bardzo krzywej i pofalowanej) otworzyla mi sie maska. Podejrzewam, ze po dzwonie zle zostal zlozony zamek maski (inaczej sie otwiera, a wcale nie dostal) i stad problem. Widze tez jakis plastik, ktory mogl sie wypiac, bo jest luzno.
Bardzo prosze o jak najszybszy odzew, bo chce w weekend z tym powalczyc.
Anonymous - 29-03-2007, 13:23
Tu masz fotki:
Mam nadzieję, że się do czegoś przydadzą.
Pozdrawiam!
Krzyzak - 29-03-2007, 13:26
dokladnie o to chodzilo - wypial sie ten plastik na koncu linki i wszystko jasne
zastanawialem sie tylko, czy ma on byc przed tym malym cypkiem, czy tez miedzy cypkiem a glowna obudowa zamka (tak jest na Twojej fotce)
dziekuje
Hugo - 29-03-2007, 13:31
Sorry za OT. Krzyzak, szybko jechałeś? Szyba cała?
Krzyzak - 29-03-2007, 13:42
to sie stalo na zakrecie - w Malborku
jechalem max 20 km/h potem jakies 500 m i zaparkowalem pod domem, nic nie zauwazylem, dopiero nastepnego dnia - po przejechaniu jakiegos kilometra zaparkowalem u kumpla i patrze... a tu maska odstaje (jest na szczescie ten haczyk jako dodatkowe zabezpieczenie)
probe wlamu wykluczam, bo kojarze, ze na tych wybojach NAGLE zaczelo cos mi piszczec - a to zamek maski piszczal, bo sie w nim ruszala...
TRAWOR76 - 29-03-2007, 17:33
hej ,jak bedziesz mial problem z tym plastikiem daj znać powinienem miec kilka zamków....taki gratis może byc i caly zamek..pozdro
Krzyzak - 29-03-2007, 20:22
TRAWOR76, dziekuje za propozycje - po dzwonie tez kupilem zamek, ale blacharze zostawili stary. Tu sie po prostu wypial plasticzek.
TRAWOR76 - 30-03-2007, 00:45
ok,nie ma sprawy,jak cos będzie potrzeba daj znac ....pozdrawiam .
|
|
|