Outlander II GEN Techniczne - Gdzie w M.LODZI zregenerować układ wtryskowy
Szadi - 23-06-2018, 21:24 Temat postu: Gdzie w M.LODZI zregenerować układ wtryskowy Witam Kolegow mam pytanie gdyz wydaje sie ze w moim Outlanderku szykowac sie bendzie impreza pod nazwa ''zregenerować układ wtryskowy'' Kolega z pracy powiedzial mi ze ten dzwiek co mnie zastanawial to wtryski .. niewiem ile w tym prawdy ale
Wiec mam pytanie bo za mc jade autem do kraju i mam zamiar pare rzeczy naprawic tam bo solidnie to wykonaja i taniej a do tego wzbogacam swoich. i tez chcial bym w tym samym czasie zregenerować układ wtryskowy...
moje auto ma juz ponad 300tys nalatane wiec pora na nie juz chyba..
czy ktos Forumowiczów moze polecic gdzie w M. LODZi moge zregenerować układ wtryskowy byle by to nie byl ''zaklad'' u Mirasa albo ''Janusza Nosacza '' ktory wyciagnie mi je albo i nie i skasuje $$$$
Odpowiedzi z cyklu'' Wyszukaj w google mnie nie interesuja bo to juz zrobilem ...
Szukam sprawdzonego Zakladu specializujacego sie w zakresie tych uslugach ktos z forum robil taki zabieg ;>?w LDZ ?
[ Dodano: 25-06-2018, 21:40 ]
Nikt nie regeneruje wtrysków ??no nie w takim duzym miescie musi byc miejsce co sie tym zajmuje
|
|
|